Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Ενός λεπτού σιγή στη Περιφερεια Πελοποννήσου στη μνήμη του Νίκου Πετρόπουλου



 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyu53pnVKxCOhJNU9sbkLg3uX2w7HZ6C76-ZUpo7iAyohPb3lEB4fNhoQjvRCQerg1V3eaEZqG-vpmIwnLl9_0SqgRwPQl31YC11JQx70g53s6PhcYf7HRlWSLdT9UG4muXBTSB46bqMo/s1600/parakato.gr+%25282%2529.jpg
Κατά τη διάρκεια της 17ης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης,  ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Ν. Πετρόπουλου, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

«Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ζητώ να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Νίκου Πετρόπουλου, που κόσμησε την αυτοδιοίκηση, υπηρέτησε την εργατική τάξη από θέσεις ευθύνης και έδωσε ένα σημαντικό θετικό πρόσημο στην Κορινθία. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».
Στην συνέχεια του Περιφερειακού Συμβουλίου, με εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Καλλίρη εγκρίθηκαν τα εξής έργα:


  1. Η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Βέλου – Βόχας, για την υλοποίηση του έργου «Επισκευή Δημοτικού Σχολείου Βραχατίου».
  2. Η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Σικυωνίων, για την υλοποίηση του έργου «Αποκάλυψη, Προστασία και Ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου της Σικυώνας (Β φάση) και Διερεύνηση του αρχαίου Σταδίου της Σικυώνας».

Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη.