Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Β΄ Κορινθίας: Λυκοποριά - Θύελλα Κ. Διμηνιού, Πανευρωστινιακός - Αστέρας Κορίνθου. Υπό το φως των προβολέων ο αγώνας του Άρη Βοχαϊκού με τον ΠΑΣ Κλ'΄ένια.

 
Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται , την Κυριακή 8 Οκτωβρίου , το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας Κορινθίας . Οι αγώνες αρχίζουν στις 16:00, εκτός από το παιγνίδι του Άρη Βοχαϊκού με τον ΠΑΣ Κλένια που θα γίνει κάτω από το φως των προβολέων , στις 20:00, στο γήπεδο Ζευγολατιού. Οι δύο ομάδες της Β΄ κατηγορίας , θα περάσουν στην ιστορία, καθώς είναι ο πρώτος αγώνας στην ιστορία του Κορινθιακού ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί βραδινή ώρα.
Στην ουσία γιά τον γηπεδούχο Άρη Βοχαϊκού είναι ο πρώτος αγώνας αφού έχει μία ήττα και μιά νίκη α.α. "στα χαρτιά." . αντίθετα του ΠΑΣ Κλένια , που μετρά μία νίκη (. εκτός έδρας) την 1η αγωνιστική, ενώ ο αγωνας της 2ης αγωνιστικής με την Λυκοποριά, με απόφαση της ΕΠΣ Κορινθίας είχε αναβληθεί, μετά τον αιφνίδιο θάνατο ποδοσφαιριστή της ΑΟΛ , στο γήπεδο Δερβενίου.
Η ομάδα της Λυκοποριάς κάνει την εμφάνησή της και πάλι στο γήπεδο, μετά το τραγικό συμβάν της 1ης αγωνιστικής με τον θάνατο του ποδοσφαριστή της Βλάση Καρβελά στο γηπεδο. Την Κυριακή στο "Κώστας Βυζας", στο Δερβένι,στις 16:00, αντιμετωπίζει την Θύελλα Κ. Διμηνιού, και θα επιδειώξη την νίκη. Νίκη αναζητά και ο Πανευρωστινιακός  καθώς αντιμετοπίζει στο γήπεδο Ξυλοκάστρου, τον Αστέρα Κορίνθου.
Στο Χιλιομόδι, ο πρωτοπόρος Ατρόμητος, η παρέα του Χρήστου Τσουμάνη, υποδέχεται τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών, ενώ  ο Ολυμπιακός Λουτρακίου, αγωνίζεται στους Αγίους Θεοδώρους, κόντρα στην τοπική ομάδα.
Στο "Γιάννης Στέφας", στα Ίσθμια, ο Ποσειδών Κυράς Βρύσης, φιλοξενεί την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, ενώ στο Γαλατάκι ο Σαρωνικός , μάχεται με την Περαχώρα. Τέλος στο Συνοικισμό ο Κύψελος Κορίνθου αναζητά τους πρώτους του βαθμούς με αντίπαλο την ομάδα των Ταρσινών ΄97.

Η 3η αγωνιστική
Αγ. Θεόδωροι - ΣΦΛ Ολυμπιακός
Σαρωνικός Γαλατακίου - ΑΟ Περαχώρας
ΑΟ Λυκοποριάς - Θύελλα Κ. Διμηνιού
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Φωκάς Αρχ. Κλεωνών
Πανευρωστινιακός - Αστέρας Κορίνθου
ΠΑΣ Κύψελος - Ταρσινά '97
Ποσειδών Κ. Βρύσης - Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
Άρης Βοχαϊκού - ΠΑΣ Κλένια