Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Με το "ζόρι" ο ΠΑΣ διατηρήθηκε στη κορυφή 3 - 2 με ανατροπή τον Αστέρα Δερβενίου, που «βράζει» με τη διαιτησία του Φραντζή

https://i.imgbox.com/9VwE7KMl.jpg 
 "Βράζουν" στον Αστέρα Δερβενίου που έχουν εντονότατα παράπονα από τη "σφαγιαστική" διαιτησία Φραντζή, σε βάρος της ομάδας, στον χθεσινό εκτός έδρας αγώνα , στο Συνοικισμό με τον ΠΑΣ Κόρινθος.
 Οι "κυανόλευκοι" της Δυτικής Κορινθίας διαμαρτύρονται καθώς ο διαιτητής
Φραντζής "ανακάλυψε"πέναλτι   εις βάρος τους , σε ανατροπή του Βαζέχα που έγινε εκτός περιοχής, και για την άδικη αποβολή, στην επανάληψη, του Βασιλειάδη κυρίως για την 1η κίτρινη που αντίκρισε ο ποδοσφαιριστής..
Πάντως ο Αστέρας  ήταν υπέρτερος της Κορίνθου μπήκε δυνατά, στον αγώνα,καθώς προηγήθηκε στο 10΄ με τον Σερταρίδη και  στο 30΄ διπλασίασε τα τερματά του, με τον Χρήστο Οικονόμου. Στο 43΄ μείωσαν οι του ΠΑΣ με το πέναλτι «εφεύρεση» Φραντζή, που εκτέλεσε εύστοχα ο Ράπτης, μέσα σε "θύελλα" αντιδράσεων καθώς η όποια παράβαση έγινε εκτός περιοχής.. 
Στην  επανάληψη ο Αστέρας έμεινε με  δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βασιλειάδη, με τα παράπονα να συνεχίζονται, κυρίως για την 1η κίτρινη που αντίκρισε ο ποδοσφαιριστής.
 Έτσι η Κόρινθος, που για ένα ακόμα παιγνίδι δεν επεισε τους φιλάθλους της, με αριθμητικό πλεονέκτημα κατόρθωσε να σημειώσει την ολική ανατροπή, καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2, έφτασε τελικά στη νίκη με 3-2. με τέρματα των Βαζέα και του Σγούρου στις καθηστερήσεις του αγωνα.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τερεκανίδης, Μούστα, Καρβέλης, Σγούρος, Χριστόπουλος, Σιδέρης, Λαλάης, Βαζέχα, Ράπτης, Τσιφλίδης, Ζήσης. Έπαιξαν και οι: Διαμαντόπουλος, Μπάκουλης, Μπάρτζης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Τσαμπάς, Ψαρρός, Κουτρούλης, Βασιλάρης, Μαυρίδης, Μετεβελής, Βασιλειάδης, Μερκούρης, Οικονόμου, Παιθένος, Σερταρίδης. Έπαιξαν και οι: Τάφα, Έξαρχος 
Χαρακτηριστική για τα διαδραματισθέντα χθες στο γήπεδο του Συνοικισμού, είναι η δήλωση παράγοντα του Αστέρα. «Αηδίασα για το κορινθιακό ποδόσφαιρο. Σήμερα στο Συνοικισμό τα είδαμε όλα…». 
Επίσης σε τηλεφωνική  επικοινωνία που είχαμε με τον γενικό αρχηγό του Αστέρα Κώστα Κουσουλό, μας δήλωσε «Μείναμε ευχαριστημένοι  με την ομάδα μας και το τεχνικό της στήσιμο στο σημερινό αγώνα Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας συμπαραστέκεται τόσο στα εντός ,όσο και στα εκτός έδρα ματς. Εμείς συνεχίζουμε να ασχολούμαστε μόνο με το υγιές ποδόσφαιρο , κάτι που είναι γνωστό στους πάντες, τα υπόλοιπα δεν μας αφορούν. Εμείς συνεχίζουμε…»