Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Η Λαμία 1 - 0 την Καλλιθέα με βολέ του Βάντερσον στο 70΄

Μπορεί να δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Μπάμπης Τεννές πέρασε δύο βασικά του στελέχη (Παντελιάδης, Βάντερσον) στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου και η Λαμία πήρε τη νίκη (1-0) επί της Καλλιθέας για  τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Έτσι, οι Φθιωτοί
θα διεκδικήσουν (πιθανότατα) την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση με τον Απόλλωνα Λάρισας (υποδέχεται την Τετάρτη την ΑΕΚ) στην αναμέτρηση της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης
 Η Καλλιθέα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 38΄ άγγιξε το γκολ, αλλά το δοκάρι της στέρησε την ευκαιρία.  Ο Μάκο εκτέλεσε απευθείας, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μελίσσα, γύρισε πίσω και ο Ξόμπλιος σε κενή εστία δεν μπόρεσε να σκοράρει. 
 Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο νεοεισελθών Βάντερσον ισοφάρισε στα... δοκάρια για τη Λαμία. Ωστόσο, έμελλε να κρίνει το ματς. Στο 70ό λεπτό, ο Καραγιάννης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Βραζιλιάνος με εξαιρετικό βολέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Κουτρομάνος, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Παπαργυρίου (46' Παντελιάδης), Αναστασόπουλος, Λινάρδος (64' Φράγκος), Καραγιάννης, Κρισάντους (46' Βάντερσον), Τσούκαλος, Ντακόλ.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: (Μαρσέλο Τροΐζι): Κορωνάκης, Βασιλείου, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Μίγγος, Καντέ (40' Μήλιος), Ταλέντο, Μάκο, Χοξάλι (51' Σμυρλής), Ξόμπλιος (80' Φερέιρα). 

Την Πέμπτη διεξάγεται ο αγώνας  Απόλλων Λάρισας - ΑΕΚ (19:30, Αλκαζάρ)

Η βαθμολογία

ΑΕΚ                          1  3 (2-0)
Απόλλων Λάρισας    1  3 (2-1)
Λαμία                        2  3 (1-2)
Καλλιθέα                   2  0 (1-3)