Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Σημαντική νίκη του Γιώργου Καλαπόδη αθλητή του ΑΟ Ποσειδώνα Λουτρακίου



Εμφάνιση Λιβαδεια Καλαπόδης.jpg Εμφάνιση Λιβαδεια.jpg
Άλλη μία  νίκη  κατακτήθηκε  από τον  αθλητή των μεγάλων αποστάσεων του Ποσειδώνα Λουτρακίου Γιώργου  Καλαπόδη       στον  5ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο δρόμο,  που έγινε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 στην Λιβαδειά.   Συγκεκριμένα  ο Γιώργος  κάλυψε την απόσταση  των 21.100μ  σε χρόνο 1.14’30’’ και κατετάγει πρώτος νικητής.   Ο αθλητής του Ποσειδώνα το
τελευταίο διάστημα είναι σε μεγάλη φόρμα και στους αγώνες στους οποίους συμμετέχει διακρίνεται συνεχώς.    Συγχαρητήρια για άλλη μία φορά,  και ελπίζουμε ότι θα τον δούμε  μέσα στα μετάλλια,  στον αυθεντικό  Μαραθώνιο της Αθήνας που διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ στις 12 Νοεμβρίου  2017.

========

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Εμφάνιση 23 Σεπτ Ακαδ.jpg

Εμφάνιση Ακαδ 23 Σεπτ.jpgΤο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017  πραγματοποιήθηκε η πρώτη αθλητική Ημερίδα Στίβου  ακαδημιών και τμημάτων υποδομής του Α.Ο. Ποσειδώνα  Λουτρακίου,   συμμετείχαν  80 περίπου μικροί  αθλητές και αθλήτριες  σε  δρόμους ταχύτητας, μήκους και ρίψεων.   
Με κέφι και χαρά για την συμμετοχή τους   οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν και χειροκροτήθηκαν από τους γονείς,  που στηρίζουν τις προσπάθειες του τμήματος Στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα  Λουτρακίου. Επόμενος αγώνας για τους μικρούς μας αθλητές τον Οκτώβριο με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και συμμετοχή συλλόγων από άλλες πόλεις.   Επίσης ανακοινώνουμε, ότι την ημέρα αθλητισμού όπως την έχει ορίσει το Υπουργείο  Παιδείας    στις 2 Οκτωβρίου, το τμήμα στίβου θα υποδεχθεί στο Θώδειο Στάδιο δύο δημοτικά σχολεία του Δήμου μας,  και θα  δείξει μέσα από την συμμετοχή των μαθητών τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού. 
 

voula pahatouridis