Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

2η αγωνιστική ΠΑΣ Κόρινθος - Αστέρας Δερβενίου και Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Κόρινθος '06

https://i.imgbox.com/9VwE7KMl.jpg 
Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις  της 2ης αγωνιστικής, συνεχίζεται αύριο Σάββατο  (29/9) , στις 4:00 το απόγευμα, το Πρωτάθλημα της Α' Κορινθίας.
Ο ΠΑΣ Κόρινθος για δεύτερη συνεχή φορά αγωνίζεται στην έδρα του ( γήπεδο Συνοικισμού). Αυτή τη φορά η  "Μπάρτσα" αντιμετωπίζει  σε ενδιαφέροντα αγώνα τον Αστέρα Δερβενίου ..Ο ΠΑΣ σκοπό έχει την δεύτερη σερί του νίκη απέναντι στην ομάδα της Δυτικής Κορινθίας που στόχο έχει να γυρίσει στο
Δερβένι με θετικό αποτέλεσμα και με τους πρώτους της βαθμούς, στο πρωτάθλημα.
Στο Ξυλόκαστρο, κόντρα στον Ηρακλή, εκστρατεύει η Κόρινθος 2006. Και οι δύο ομάδες έκαναν πρεμιέρα με το  "δεξί", ο μεν Ηρακλής Ξυλοκάστρου πέρασε νικηφόρα από το Δερβένι, ενώ το ξεκίνημα της ΄06 στο πρωτάθλημα ήταν εκκωφαντικό...
Στο Βέλο η Ελλάς σε ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μάχεται με τον Παννεμεατικό, αμφότερες οι ομάδες θα προσπαθήσουν για το πρώτο τους τρίποντο, ενώ την ίδια ώρα στο ΔΑΚ ο Άγιος Γεώργιος υποδέχεται τον Ηρακλή Λεχαίου.
 Στο Πετρί η Θύελλα αντιμετωπίζει τον Πανκαμαριακό, που θα προσπαθήσουν για την δεύτερη σερί νίκη τους, ενώ στο "Γιάννης Στέφας" ο Ισθμιακός αντιμετωπίζει τη Δάφνη Εξαμιλίων.
Στα Αθίκια ο Τενεάτης αγωνίζεται με τον Πανσολυγειακό, ενώ ο Ολυμπιακός Άσσου φιλοξενεί στην έδρα του το Σπαθοβούνι,
 * Σε όλους τους αγώνες θα τιρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ποδοσφαιριστή του ΑΟ Λυκοποριάς , Βλάση Καρβελά, που έχασε τη ζωή του την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο του Δερβενίου.

Η 2η αγωνιτική
ΠΑΣ Κόρινθος - Αστέρας Δερβενίου 
Ελλάς Βέλου - Παννεμεατικός 
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Κόρινθος '06 
Ολυμπιακός Άσσου - ΑΟ Σπαθοβουνίου 
Ισθμιακός - Δάφνη Εξαμιλίων 
Αγ. Γεώργιος - Ηρακλής Λεχαίου 
Τενεάτης Αθικίων - Πανσολυγειακός 
Θύελλα Πετρίου - Πανκαμαριακός