Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Ξύπνησαν οι μνήμες αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και ο Σαμαράς πετάει λάσπη

antinews-lasph-se-karamanlh.jpg
Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο πρόεδρος και ο επίτιμος πρόεδρος του Πυροσβεστικού Σώματος παρουσίασαν ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο για τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 και τα σενάρια συνωμοσίας που τις συνόδευαν.
Εμπρησμούς, δολιοφθορά ακόμα και εμπλοκή ξένων μυστικών υπηρεσιών καταγράφει το βιβλίο, «Οι ασύμμετρες πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα». Στην παρουσίαση παρέστη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος είχε τύχει (όπως σε κάθε δημόσια εμφάνισή του) θερμής υποδοχής.
Το σύστημα εξουσίας και διαφθοράς που κέρδισε από την βίαιη ανατροπή του Κώστα Καραμανλή, γνώριζε πολύ καλά πως ένα βιβλίο που δικαιώνει τον
τελευταίο πατριώτη Πρωθυπουργό θα ήταν ένα ακόμη πλήγμα στην αξιοπιστία της ανάγκης του ανθρωποκτόνου Μνημονίου αλλά και της ανάδειξης προσώπων που η πολιτική ιστορία του τόπου είχε καταγράψει ως προδότες.
ΠΑΣΟΚ και Σαμαράς ήταν οι πρώτοι μεγάλοι κερδισμένοι από την ανατροπή του Κώστα Καραμανλή. Το πρώτο κυβέρνησε και ο δεύτερος ήταν ο πρωθυπουργός εν αναμονή. Νταβατζήδες ξένοι και εγχώριοι κέρδισαν ταυτόχρονα πολλά χρήματα από την οικονομική και πολιτική υποδούλωση της Ελλάδας.
Το βιβλίο για τις πυρκαγιές του 2007 όπως και εκείνο για το έλλειμμα με τίτλο «Η ελληνική πολιτική οικονομία 2000-2015 – Από την ΟΝΕ στο Μηχανισμό Στήριξης» όπου γίνονταν σαφείς οι εγκληματικές ενέργειες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, αποτέλεσαν την ταφόπλακα του λόμπι σήψης που ήθελε να κανιβαλίζει τον Κώστα Καραμανλή και το εθνικό συμφέρον στο διηνεκές.
Οι συνεχείς επιθέσεις στον Κώστα Καραμανλή αποδεικνύουν το μεγάλο φόβο της επιστροφής του. Το Γερμανικό οικονομικό λόμπι επιτίθεται με χυδαιότητα κατά των αποφάσεων της Ελληνικής Δικαιοσύνης για την καταδίκη του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.
Οι τελευταίες πυρκαγιές και οι υπόνοιες για οργανωμένους εμπρησμούς έδωσαν τη δυνατότητα σε αυτούς που ζουν μισθοφορικά από τη δολοφονία του χαρακτήρα  «Κώστα Καραμανλή» να συνδέσουν ως αγαπημένο τους σπορ τους Πρωθυπουργούς Τσίπρα και Καραμανλή και ιδιαιτέρως τις δήθεν υπόγειες διαδρομές των Καραμανλικών με τους Τσιπρικούς.
Πρώτος και καλύτερος σε αυτή τη λάσπη ο Αντώνης Σαμαράς που ζει για να δει τη ΝΔ μία δικαιωμένη Πολιτική Άνοιξη και δεύτερος ως κακό αντίγραφο της ιστορίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης που για να γίνει πρωθυπουργός στηρίζεται από κομπλεξισμό και ιδιοτέλεια περισσότερο στο ΠΑΣΟΚ παρά στη ΝΔ.
Στο πλαίσιο αυτής της αντιπαραταξιακής συνείδησης το σύστημα Σαμαρά που στηρίζει εσχάτως και Μητσοτάκη προβαίνει σε εμετικές αναρτήσεις όπως η παρακάτω.
Αφήνουμε τα σχόλια και τις σκέψεις στους γνήσιους Νεοδημοκράτες, αυτούς που  (δικαιολογημένα) απέχουν από την πολιτική και από τις κάλπες, αφήνοντας τον Σαμαροαδωνισμό και τη Σημιτολατρεία να θεριεύουν στη μεταλλαγμένη και μικρή πλέον ΝΔ.
Διαβάζουμε λοιπόν στο σαμαρομπλογκ antinews:

Πρωθυπουργοί… φωτιά!
Πώς τα φέρνει έτσι η ζωή και η άτιμη η μοίρα. Να θέλεις να μην ταυτίζεται ο πρώην πρωθυπουργός της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής με τον νυν Αλέξη Τσίπρα και να μη σ’ αφήνει η ιστορία ν’ αγιάσεις.
Να θέλεις να μην είναι μια ομάδα «δεξιών» που στηρίζουν τη χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών και να έρχεται μια πυρκαγιά για να σου θυμίσει ότι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις δεν είναι και τόσο συμπτώσεις.
Τα είχαμε όλα. Και τους καραμανλικούς υπουργούς της αριστεράς, και τον πρώην να λέει ότι «το παιδί είναι καλό, προσπαθεί», και τον Καμμένο ως συνδετικό κρίκο εκείνης της εποχής με τη σημερινή. Είχαμε και όλο αυτό το μίσος που βγαίνει κατά καιρούς από καραμανλικούς για τη ΝΔ σε αντίθεση με τη συμπάθεια που δείχνει για τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε ακόμη και διάφορους… πολιτικούς, επίσημους ή troll του διαδικτύου που έχουν ανοίξει λυσσαλέο αγώνα κατά του Κυριάκου. «Δεν θα γίνεις ποτέ πρωθυπουργός Μητσοτάκη κάθαρμα», του λένε, προφανώς κατ’ εντολήν κάποιων που θα προτιμούσαν να ψηφίσουν Αλέξη παρά να δουν τη ΝΔ στην εξουσία, αν και δηλώνουν δεξιοί.
Κι έρχονται οι πυρκαγιές να μας θυμίσουν ότι και το 2007 το ανίκανο κράτος δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει αυτή την εθνική καταστροφή και 10 χρόνια μετά αυτό το ξεχαρβαλωμένο απ’ όλες τις απόψεις κράτος του ΣΥΡΙΖΑ μιμήθηκε εκείνη την κυβέρνηση.
Ο πρωθυπουργός… τουρίστας και τι σας θυμίζει αυτό;
Οι υπουργοί συνωμοσιολογούν και τι σας θυμίζει αυτό;
Ο Καμμένος, εκπρόσωπος της… καραμανλικής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, και πάλι εδώ να μας θυμίζει αυτό που θέλουμε να ξεχάσουμε.
Μια δράκα δημοσιογράφων που προσκυνούν τον… μεγαλειότατο πρώην πρωθυπουργό, να δίνει τα ρέστα της για να ευχαριστήσει τον πολυχρονεμένο και να δημιουργήσει πρόβλημα στη ΝΔ.
Μια χώρα αφημένη στο έλεος των ανίκανων, τι σας θυμίζει;
Μια κυβέρνηση να έχει πάει διακοπές και να εμφανίζεται αφού έσβησαν οι φωτιές; Τι σας θυμίζουν όλα αυτά;
Η ιστορία επαναλήφθηκε ως τραγωδία και δυστυχώς όχι ως φάρσα. Δύο πρωθυπουργοί θα μείνουν στην ιστορία ως πρωθυπουργοί των πυρκαγιών. Αλέξης Καραμανλής ή Κώστας Τσίπρας; Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Όσο κι αν πολλοί δεξιοί δεν θέλουν να το πιστέψουν μια λεπτή γραμμή τους ενώνει. Στα καλά και κυρίως στα κακά.


Απαντούμε στη λάσπη…

Απαντούμε σε αυτούς που ταυτίζουν τον Προκόπη Παυλόπουλο με το ΣΥΡΙΖΑ. Απαντούμε σε αυτούς που συνεχίζουν να κανιβαλίζουν τον Κώστα Καραμανλή φοβούμενοι την επιστροφή του. Απαντούμε σε αυτούς που επιμένουν να παραφράζουν τις αποφάσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ με αρχηγό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και όσα δηλώνει για Εθνική συναίνεση και ενότητα.

Αλήθεια 1η: Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο σταθεροποιητικός δεσμός μεταξύ ακροαριστερού και ακροδεξιού τυχοδιωκτικού λαϊκισμού. Ο Προκόπης Παυλόπουλος επανειλημμένως έχει αναφέρει και καταγράψει στα βιβλία του για το φαινόμενο της κρίσης ως αποτέλεσμα πολιτικών ηγεσιών χαμηλών προσδοκιών. Ο Προκόπης Παυλόπουλος υπερασπιζόμενος την Πατρίδα που εκπροσωπεί, έχει μιλήσει και δώσει το σύνθημα, πως η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κανιβαλίσει την Ελλάδα με μη νομοθετημένο εργαλείο το «άτυπο» Eurogroup, που παραβιάζει κατάφορα με τις αποφάσεις του, τις ιδρυτικές αρχές της ΕΕ περί ισότητας και κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των λαών της ηπείρου μας. Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο αρχηγός του Κράτους που διατηρεί ζωντανό το αίτημα των Γερμανικών αποζημιώσεων από τη ναζιστική θηριωδία. Όσοι εκ δεξιών (Σαμαράς – Μητσοτάκης) υποστηρίζουν πως πρέπει να παραιτηθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος για να πέσει ο Τσίπρας, μάλλον ονειρεύονται εκτροπή σε μία χώρα που ήδη ακροβατεί.
Αλήθεια 2η: Ο Κώστας Καραμανλής κατά τη διακυβέρνησή του, 2004-09, αρνήθηκε την παράδοση της χώρας στα ξένα και εγχώρια επιζήμια συμφέροντα, διακινδυνεύοντας τη δική του πολιτική μακροζωία και προσωπική ευημερία. Γι αυτό άλλωστε σπιλώθηκε όσο κανείς άλλος και απειλήθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του. Γι αυτό στενοί του συνεργάτες (Αγγέλου – Μπασιάκος) έχασαν την υγεία τους και στο τέλος και τη ζωή τους.
Αλήθεια 3η: Ο Κώστας Καραμανλής παρέλαβε το απόλυτο οικονομικό ξεπούλημα της πατρίδας μας από τον Κώστα Σημίτη. Τα δάνεια που σύναψε η κυβέρνηση Καραμανλή αφορούσαν κατά 90% στην κάλυψη των υποχρεώσεων που δημιουργήθηκαν από την εγκληματική διαχείριση του ΠΑΣΟΚ.
Αλήθεια 4η: Ο Κώστας Καραμανλής κάλεσε σε εθνική συνεννόηση τον Γιώργο Παπανδρέου για να αντιμετωπιστεί η κρίση που δεν ήταν Ελληνική (μόνο) αλλά παγκόσμια. Η άρνηση του τότε αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ήταν τόσο ύποπτη, που εξηγήθηκε μόνο όταν η Ελλάδα παραδόθηκε προδοτικά στους δανειστές (με λογιστικές αλχημείες και στάση δανεισμού από τις αγορές) και αποκαλύφθηκε πως η χώρα μας εξυπηρέτησε τη σωτηρία και λόγο ύπαρξης των ξένων Τραπεζών. Ταυτόχρονα ήταν και ένα ηχηρό μήνυμα στον Καραμανλισμό που είχε αρνηθεί την αγορά εξοπλιστικών και την περαιτέρω εξαθλίωση της χώρας, που είχε κάνει άλλες ενεργειακές επιλογές εκτός Ευρώπης, που είχε αρνηθεί την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, που είχε βάλει τους Κινέζους στη Μεσόγειο και τόσα άλλα «που»….
Αλήθεια 5η: Η ηγεσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη ΝΔ, επανέφερε την πληγωμένη κεντροδεξιά (από το δημοψήφισμα και τη μνημονιακή διακυβέρνηση Σαμαρά) στο κάδρο των πατριωτικών επιλογών των πολιτών. Απόδειξη, όχι μόνο το 29% στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 αλλά και η λύσσα με την οποία πολεμήθηκε εσωκομματικά και από ξένα συμφέροντα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη της ηγεσίας του κόμματος. Με λίγα λόγια κανείς εκ των «νταβατζήδων» δεν ήθελε μία ΝΔ μεγάλη πατριωτική και Καραμανλική.
Αλήθεια 6η: Το 2015 η ΝΔ μετά από πολύωρη συνεδρίαση του κοινοβουλευτικού της οργάνου και με Πρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αποφάσισε να ψηφίσει τη συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ.Τότε, εισηγητής ήταν ο Κωστής Χατζηδάκης και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η ΝΔ με Πρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ΔΕΝ ψήφισε μέτρα, αλλά μόνο το γενικό πλαίσιο και στόχους προγράμματος που σε τελική ανάλυση ήταν εκβιαστική προϋπόθεση της γνωστής κατάληξης των διαπραγματεύσεων Τσίπρα.
Αλήθεια 7η: Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει αποδείξει πως είναι ένας πιστός στρατιώτης της κεντροδεξιάς παράταξης με μεγάλο σεβασμό στην ιστορία και τους αρχηγούς του κόμματος, με ιδεολογική βάση την ιδρυτική διακήρυξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή και κυρίαρχο μέλημα τον άνθρωπο και όχι τους αριθμούς. Πάνω απ’ όλα όμως, πάνω από την παράταξη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, βάζει το εθνικό συμφέρον. Αυτό το έκανε πολιτική πράξη ως υπουργός εθνικής άμυνας, ως Πρόεδρος Βουλής και ως αρχηγός κόμματος. Μία τέτοια προσωπικότητα, έχει κάθε δικαίωμα – και πρέπει να το κάνει – να μιλά για τους όρους και τις προϋποθέσεις εθνικής συνεννόησης. Ειδικά τους καιρούς της κρίσης που ιστορικά είναι αφετηρία για αλληλοσπαραγμούς και εθνικές ήττες.
Αλήθεια 8η:
Πολλοί, μετά τη μεγάλη ανάκαμψη της ΝΔ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, έσπευσαν να γίνουν προφήτες, σωτήρες και άλλα παρόμοια. Το κυρίαρχο όμως χαρακτηριστικό, είναι ότιαυτοί που αμφισβήτησαν την ηγεσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τη μεγάλη πατριωτική συσπείρωση που είχε καταφέρει , στήριξαν τη σπίλωση στην παράφραση της πρόσφατης ιστορίας, ότι δηλαδή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ψήφισε τα μέτρα του Μνημονίου και ότι η κουβέντα του για εθνική συναίνεση σε σπουδαία εθνικά ζητήματα θα οδηγούσε σε συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί οι ίδιοι που είχαν αλλοιώσει την πραγματικότητα ήταν ταυτόχρονα ακροδεξιά στοιχεία ή Σημιτικής προέλευσης που κατά τις εθνικές εκλογές Σεπτεμβρίου 2015 απείχαν από τη μεγάλη μάχη της κεντροδεξιάς.

Αλήθεια 9η:
Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα λάφυρο για όλους όσοι ψάχνουν ένα κόμμα ισχυρό και δυνατό, ικανό να ηγηθεί στη μετά ΣΥΡΙΖΑ εποχή. Είναι όμως μεγάλο κόμμα γιατί έτσι το έκανε ο Κώστας Καραμανλής το 2004, έτσι το ξαναέκανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης το 2015. Αυτοί που τους πολέμησαν με λάσπη και ύβρεις σήμερα βρίσκονται στα πρώτα έδρανα με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Tο μεταλλαγμένο πλέον κόμμα,  με αυτές τις ιδεολογικές αλλοιώσεις, τις απολιτίκ αντικοινωνικές συμπεριφορές αλλά και τις διώξεις κατά του Καραμανλισμού, είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει όχι την αυτοδυναμία, αλλά να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Αλήθεια 10η: Ο Καραμανλισμός είναι εδώ, είναι δυνατός, είναι ισχυρότατος.Προχτές φτερνίστηκε ο Μεϊμαράκης και το κόμμα στη λαϊκή αγορά του Ρέντη, έπαθε βρογχοπνευμονία. Οι συνεχείς παρουσίες του Κώστα Καραμανλή, κατά τις περιπτώσεις που δημοσίως και τεκμηριωμένα παρουσιάζεται το έργο του, η αλήθεια του και ο πατριωτισμός του, είναι δεδομένες. Οι παρεμβάσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την υπεράσπιση των μεγάλων επιλογών της ΝΔ και της ανάγκης για εθνική ενότητα, επίσης. Οι καταγγελίες του Προέδρου της Δημοκρατίας για τις εγκληματικές παρατυπίες του Eurogroup θα πληθαίνουν.

Ας το βάλουν κάποιοι καλά στο μυαλό τους. Η πατρίδα δεν είναι μόνη και δεν πρόκειται να αφεθεί στα χέρια καιροσκόπων, προδοτών και άλλων που «χαρίζουν» στο βωμό της εξουσίας ψυχές, περιουσίες και αξιοπρέπεια.

ΦΩΣ!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com