Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Ολυμπία Οδός: Σε λειτουργία ο Κόμβος Ακράτας προς Πάτρα

Ολυμπία Οδός: Σε λειτουργία ο Κόμβος Ακράτας προς Πάτρα
Άνοιξε χθες το απόγευμα ο Ανισόπεδος Κόμβος Ακράτας, στο ρεύμα από Αθήνα προς Πάτρα, εξυπηρετώντας πλήρως πλέον τις ανάγκες των οδηγών που θέλουν να βγούν από το συγκεκριμένο κόμβο προς το τοπικό δίκτυο της περιοχής.
Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη στην πορεία του έργου προς την ολοκλήρωση του. Την ίδια ώρα, από την Πέμπτη 20/07/2017 έως την Κυριακή 23/07/2017, θα αποκλειστούν οι κλάδοι εξόδου της κατεύθυνσης από Πάτρα και εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα του Κόμβου Ακράτας του
αυτοκινητοδρόμου της Κορίνθου-Πατρών και η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από τους όμορους κόμβους Καλαβρύτων, Δερβενίου και της Παλαιάς Εθνικής Οδού, όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα.
Φωτογραφία του χρήστη Ηλέκτρα 98,8 FM.
Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτικών από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (J&P AVAX, μέλος της Κ/Ξ Άπιον Κλέος).
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, θα ανοίξει ο Κόμβος και για τους οδηγούς με κατεύθυνση από Πάτρα προς Αθήνα. Με αυτό τον τρόπο ο Ανισόπεδος Κόμβος Ακράτας θα λειτουργήσει πλήρως εξυπηρετώντας όλους τους πιθανούς προορισμούς.

Καλό θα ήταν κατά τη διάρκεια των έργασιών στον κόμβο, οι οδηγοί να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.
Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com