Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Κορυφαία επίδοση στον κόσμο από Στεφανίδη! Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη

Κορυφαία επίδοση στον κόσμο από Στεφανίδη! Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη

Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το απέδειξε με τον ιδανικότερο τρόπο. Η Κατερίνα Στεφανίδη συμμετείχε στο Diamond League Ρώμης και.. έλαμψε!
Η Ελληνίδα άλτρια του επί κοντώ κατέκτησε την πρώτη θέση με 4.85μ, επίδοση που είναι η κορυφαία φέτος στον κόσμο.

Μάλιστα, η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο έβαλε τον πήχη στα 5.07μ για να πάρει το παγκόσμιο ρεκόρ από την Γελένα Ισινμπάγεβα, αλλά δεν τα κατάφερε.
Να αναφέρουμε πως τα συγχαρητήριά τους έστειλαν μέσα από το Twitter στην Κατερίνα Στεφανίδη ο Αλέξης Τσίπρας κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για την επίδοσή της πριν από λίγο στη Ρώμη. ##«Μόνο υπερηφάνεια για την Κατερίνα Στεφανίδη και την κορυφαία επίδοση στον κόσμο φέτος. Μπράβο σου που κρατάς την Ελλάδα ψηλά στους αιθέρες!» έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.
 
"Ακόμα πιο ψηλά η Κατερίνα Στεφανίδη! Στην κορυφή, με την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο. Συγχαρητήρια για τη σπουδαία προσφορά", ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης,δήλωσε: 
«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, συγχαίρω την ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη  για τη νέα μεγάλη κατάκτησή της. Για μια ακόμη φορά, μας έκανε υπερήφανους. Η επιμονή της και η κατάκτηση των στόχων την καθιστά ως ένα λαμπρό παράδειγμα αφοσίωσης και επιτυχίας για τη νέα γενιά».