Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Το σήκωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης!

 Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Το σήκωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης!
Κυπελλούχος της Γ' Εθνικής αναδείχθηκε η ΑΕ Καραϊσκάκης, που επικράτησε της μαχητικής Αχαϊκής με 1-0 στο γήπεδο του Αγρινίου.
Η ομάδα της Άρτας ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και θα μπορούσε αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια να φτάσει σε μια πιο άνετη νίκη.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο από γκολ και φάσεις οι δυο ομάδες ανέβασαν την απόδοση με την ΑΕ Καραϊσκάκης να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Στο 56', ο Κουσίδης βρέθηκε μόνος του στην καρδιά της άμυνας, έπειτα από σέντρα του Παπανίκου και με σουτ νίκησε τον Δρακόπουλο. Τρία λεπτά αργότερα η ΑΕ Καραϊσκάκης έφτασε στο 2-0 αλλά το σουτ του Κουσίδη χτύπησε στο δοκάρι.
Με εννέα ολοκλήρωσε το ματς η Αχαϊκή λόγω τραυματισμού του Κωστούλα και της δεύτερης κίτρινης κάρτας του Κωνσταντινόπουλου στα τελευταία λεπτά.
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Βελέτης, Καραγιαννίδης, Κόλινς (91' Γούλας), Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας, Κουσίδης (75' Αβραμίδης), Ευαγγέλου (46' Ζιγκερίδης).
ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Σωτηρόπουλος, Χαρίζι, Κωνσταντινόπουλος, Αποστολόπουλος, Δριμάλας, Κωστούλας, Γεωργόπουλος (73' Μαντάς), Ρουμπάτος (60' Αγγελόπουλος).