Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΕΝΟΥ : ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!



Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ)  μελών και στελεχών του Κόμματος ,την Δευτέρα 15/5/2017 και  ώρα 18.00 μμ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κορινθίας την  οποία συγκάλεσε η ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας στα πλαίσια της οργάνωσης σε πανελλαδικό επίπεδο ανοιχτών εκδηλώσεων πολιτικού διαλόγου με τις τοπικές κοινωνίες. 
Κεντρικός ομιλητής ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου, επικεφαλής του Τομέα Εξωτερικών του κόμματος, , τοποθετήθηκε σε θέματα πολιτικής επικαιρότητας.


Η Νέα Δημοκρατία μέσω του Προέδρου 

της Κυριάκου Μητσοτάκη ζητάει την διενέργεια εκλογών διότι οι κυβερνητικές επιλογές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν φτάσει την χώρα σε αδιέξοδο απομακρύνοντας οποιαδήποτε ελπίδα για ανάπτυξη και ευημερία .
Πριν την ομιλία του Γιώργου Κουμουτσάκου προγήθηκε συνέντευξη τύπου στο τοπικά ΜΜΕ
Ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγόρησε την Κυβέρνηση Τσίπρα –Καμένου ως κυβέρνηση ανίκανων και επικίνδυνων.
Σε ερώτηση του Λάκη Γιαννιδάκη αν ο Ελληνικός λαός τελικά στις επόμενες εκλογές θα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καλά και κακά μνημόνια , σε πολύ σκληρά και λιγότερο σκληρά μέτρα , σε πολύ φτώχεια ή ακραία φτώχεια ο Γιώργος Κουμουτσάκος αντέταξε ότι τα τελευταία 40 χρόνια με τα όπια λάθη και παραλείψεις των Κυβερνήσεων ο Ελληννικός λαός περνούσε καλά . Με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει έλθει απελπισία , ακραία φτώχεια και ο λαός έχει χάσει την ελπίδα του.
«Αν ρωτούσες έναν οποιοδήποτε Έλληνα πριν μερικά χρόνια πως πάμε θα σου λέγε καλά ή μια χαρά. Αν τον ρωτήσεις σήμερα θα σου πει , καταστραφήκαμε , γονατίσαμε ,πτωχεύσαμε κ.λ.π» τόνισε ο Γιώργος Κουμουτσάκος
Και συνέχισε :"Πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατό και να αναλάβει μια σοβαρή και υπεύθυνη Κυβέρνηση".
Η ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος για την συμμετοχή τους, ιδιαιτέρως τον επικεφαλή του Τομέα Εξωτερικών και Βουλευτή της Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας ,Κο Γιώργος Κουμουτσάκο και τον βουλευτή μας Κο Χρίστο Δήμα.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Γραμματέα της Π.Ε Κο Αυγενάκη Λευτέρη και τον Γραμματέα Οργανωτικού Κο Κονταδάκη Στέλιο για την υποστήριξη τους.
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας
Κορδώσης Χρήστος