Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Το Σπαθοβούνι "γκρέμισε" τη Δάφνη Εξαμιλίων από τη 2η θέση.


Mε την 24η Αγωνιστική, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας το Σαββατοκύριακο.
Στην σημερινή αυλαία της αγωνιστικής, ο ΑΟ Σπαθοβουνίου, επικράτησε στο ντέρμπι με 2 - 1 επί της  Δάφνη Εξαμιλίων και την προσπέρασε με +2 στον βαθμολογικό πίνακα στην 2η θέση. με την Δάφνη να υποχωρεί στην 3η θέση.

Θέσεις που οδηγούν και αυτές, σε άνοδο, και οι δύο ομάδες θέλουν να τις διατηρήσουν πάση θυσία μέχρι τέλους, καθώς τις "καλοβλέπουν" , η Περαχώρα , η Θύελλα Κ. Διμηνιού, ο ΑΟ Ρομά, οι Άγιοι Θεόδωροι και ο ΠΑΣ Κλένια...

Η βαθμολογία:
1 Αγ. Γεώργιος 22 56, 2 ΑΟ Σπαθοβουνίου 22 43, 3 Δάφνη Εξαμιλίων 22 41, 4 ΑΟ Περαχώρας 21 38, 5 Θύελλα Κ. Διμηνιού 22 36, 6 ΑΟ Ρομά 22 35, 7 Αγ. Θεόδωροι 21 34, 8 ΠΑΣ Κλένια 21 34, 9 Άρης Βοχαϊκού 22 31 ...


Αύριο Κυριακή, ο πρωτοπόρος Άγιος Γεώργιος αγωνίζεται, εκτός έδρας , στο Ζευγολατιό, με τον πάντα μαχητικό στην έδρα του Άρη Βοχαϊκού. 
Με νίκη της η ομάδα του Αγίου Γεωργίου, κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα και την άνοδό της για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Στους Αγίους Θεοδώρους οι "Άγιοι" μάχονται σε ενδιαφέροντα αγώνα με την Περαχώρα, διεκδικώντας την νίκη, μια νίκη που θα δώσει πόντους ανόδου, ιδίως στους φιλοξενούμενους, που καραδοκούν σε αποτυχία των προπορευόμενων ομάδων σε δεύτερη και τρίτη θεση...
Θέσεις που "καλοβλέπουν' και οι ΑΟ Ρομά με τη Θύελλα Κ. Διμηνιού που μάχονται σε αγώνα ντερμπι στο γήπεδο των Εξαμιλίων,την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Κλένια υποδέχεται τον ΠΑΣ Κύψελο. 
Στο Γαλατάκι ο Σαρωνικός αγωνίζεται με την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, ενώ ο  Φωκάς Αρχ. Κλεωνών υποδέχεται στο Πετρί τον  ΠΑΟ Κουταλά. Τέλος ρεπό έχει ο Άρης Αρχ. Κορίνθου .

24η Αγωνιστική

1/4/17, 
ΑΟ Σπαθοβουνίου - Δάφνη Εξαμιλίων 2 - 1
2/4/17, 16:00 
Άρης Βοχαϊκού - Αγ. Γεώργιος
Αγ. Θεόδωροι - ΑΟ Περαχώρας
ΑΟ Ρομά - Θύελλα Κ. Διμηνιού
ΠΑΣ Κλένια - ΠΑΣ Κύψελος
Σαρωνικός Γαλατακίου - Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών - ΠΑΟ Κουταλά
Ρεπό o Άρης Αρχαίας Κορίνθου