Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Παρέμβαση Βαγγέλη Μεϊμαράκη: Απόλυτη στήριξη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Μήνυμα στους Τούρκους!

pavlopoulos-meimarakis
Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και πρώην Πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης παρεμβαίνει με ανάρτησή του στο twitter, και δηλώνει στήριξη στις πράξεις και δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, όχι τυχαία.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος δέχεται πόλεμο λάσπης στο εσωτερικό της πατρίδας μας από εκείνους που επιμένουν να τον ταυτίζουν με την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, την ώρα που ο ρόλος του είναι απόλυτα θεσμικός και εθνικός και σε μία στιγμή που η Ελλάδα απειλείται (με κλιμάκωση) ανοικτά από την Τουρκία αλλά και δοκιμάζεται η κοινωνική συνοχή της λόγω κρίσης.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, έχοντας υπηρετήσει και υπηρετώντας σταθερά το εθνικό συμφέρον και αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα των περιστάσεων, για τους προαναφερόμενους λόγους, δηλώνει:
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τις εθνικές τοποθετήσεις του διερμηνεύει τις απόψεις κ τα αισθήματα όλων μας. Αυτό ας το αντιληφθούν όλοι κ κυρίως οι γείτονές μας.»
Υ.Γ.
Το κόμμα του Μοσχάτου (που αύριο επιθυμεί να κυβερνήσει) πότε θα απαντήσει στις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (εντός και εκτός Ελλάδας);
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com