Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Ο ΣΕΡΧΙΟ ΡΑΜΟΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛ Νάπολι - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3


Νάπολι - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3Η Ρεάλ πέρασε ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο στο «Σαν Πάολο», με τη Νάπολι να προηγείται 1-0 (24' Μέρτενς), .αλλά ο Σέρχιο Ράμος είχε άλλη άποψη. Ο αρχηγός ξελάσπωσε για άλλη μια φορά τη Ρεάλ, με τον μοναδικό του τρόπο, από τον αέρα.
Σε διαδοχικά κόρνερ στο 52' και στο 57' και με ισάριθμες κεφαλιές έκανε το 2-1 για τη Ρεάλ, βουβαίνοντας τους Ναπολιτάνους.
Το παιχνίδι έχασε αίφνης κάθε ενδιαφέρον κι απλά ο Μοράτα με δυνατό βολέ στο 90+1' διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
ΝΑΠΟΛΙ (Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Αλμπιόλ, Αλαν (56' Ρογκ), Χάμσικ (75' Ζιελίνσκι), Ντιαβαρά, Καγιεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε (70' Μίλικ).
ΡΕΑΛ (Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κρος, Καζεμίρο, Μόντριτς (80' Ισκο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (77' Μοράτα), Μπέιλ (68' Λούκας).

21:45: Για το θαύμα η Μπαρτσελόνα, «μονομαχία» Παπασταθόπουλου-Μήτρογλου στη Γερμανία
Δύο ακόμη επαναληπτικούς αγώνες περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 21:45, στο «Καμπ Νόου», η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί την Παρί Σεν Ζερμέν με στόχο το... αδύνατο, την ανατροπή της ήττας της με 4-0 από τους Παριζιάνους στο «Παρκ ντε Πρενς». Την ίδια ώρα στο «Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ» της Βεστφαλίας ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα φιλοξενήσουν τον Κώστα Μήτρογλου και την Μπενφίκα στη ρεβάνς της νίκης των Πορτογάλων με 1-0 στο «Ντα Λουζ» της Λισσαβώνας.