Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Δυνάτοι αγώνες Στην Α' Κορινθίας. Πέλοπας Κιάτου- Αστέρας Δερβενίου, Ολυμπιακός Άσσου- Κόρινθος ΄06. ΠΑΣ Κορινθος - Ηρακλής Λεχαίου


To Σάββατό 25 Μαρτίου , στις 3:00 το απόγευμα, ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, διεξάγεται η 25η αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Στο Κιάτο ο πρωτοπόρος Πέλοπας, αγωνίζεται με τον αδιάφορο βαθμολογικά αλλά ισχυρό Αστέρα Δερβενίου. Η  "ερυθρόλευκη" ομάδα του  Τάσου Πέρρα ,που το περασμένο Σάββατο  πέρασε νικηφόρα με 4 - 1 από τα Αθίκια, θέλει να ξεπεράσει νικηφόρα και το "εμπόδιο" του Αστέρα, ο οποίος έχει αποδειχθεί  "σκλυρό καρύδι" τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας ματς. Η ομάδα του Γιώργου Καραούζου δεν παραδίδεται εύκολα απέναντι στις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, γι αυτό και ο Πέλοπας θα δυσκολευτεί να πάρει την νίκη και να διατηρήσει την διαφορά των 4 και 5  βαθμών που έχει από τους ΠΑΣ Κόρινθο και ΑΣ. Κόρινθο 2006, αντίστοιχα. Ο αγώνας του Πέλοπα με τον Αστέρα πρόκειται  για κρας τέστ πριν από τις δύο επισκέψεις του, στην Κόρινθο, η μία την 26η αγωνιστική απέναντι στην ΄06 του Σταύρου Μπινιάρη και η δεύτερη κατά την 29η αγωνιστική , κόντρα στον ΠΑΣ Κόρινθο.
Την ίδια ώρα η Κόρινθος 2006, μάχεται εκτός έδρας στον Άσσο, απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό, μια ομάδα που ξέρει να φέρνει σε δύσκολη θέση κάθε αντίπαλο. Από την άλλη μεριά , η ομάδα του Σταύρου Μπινιάρη σε περίπτωση ήττας της, θα απομακρυνθεί από την κορυφή χάνοντας σημαντικό έδαφος στην υπόθεση της ανόδου...
 Στο Συνοικισμό ο ΠΑΣ Κόρινθος,αντιμετοπίζει τον Ηρακλή Λεχαίου, με την ομάδα του Βασιλόπουλου, να θέλει επιστροφή στις νίκες, μετά το "χορταστικό" 4 -4 με τον Πανκαμαριακό, στο Ξυλόκαστρο. Ο Ηρακλής Λεχαίου, η νεανική αλλά αξιόμαχη ομάδα του κ. Κριτσελά, αγωνίζεται για δεύτερη σερί φορά στην Κόρινθο. Το περασμένο Σάββατο είχε χάσει με 4 - 0 , από την Κόρινθο ΄06 , στο ΔΑΚ .
Στη Νεμέα κόντρα στον τοπικό Παννεμεατικό, μάχεται ο Πανκαμαριάκός,την ίδια ώρα ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, υπόδεχεται , τον Τενεάτη Αθικίων που κινδυνεύει  να μην εδραιώσει την παραμονή  του στην κατηγορία. 
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας ανάμεσα στην Ελλάδα Βέλου και στον Ισθμιακό , στο Ζευγολατιό, με τις ομάδες να αναζητούν επιστροφή στις νίκες στη μάχη της "πεντάδας"... Την νίκη αναζητούν για να σιγουρέψουν την παραμονή τους στην κατηγορία ο Πανσολυγειακός με την Θύέλλα Πετρίου που μάχονται στο Σοφικό. Από την αγωνιστική δεν λείπει  και το ντέρμπι της ουράς ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου που προσπαθεί για την παραμονή του στη κατηγορία με τον καταδικασμένο, πλεον με υποβιβασμό, Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

25η Αγωνιστική
25/3/17, 15:00
ΠΑΣ Κόρινθος -  Ηρακλής Λεχαίου
Πέλοπας Κιάτου - Αστέρας Δερβενίου
Παννεμεατικός - Πανκαμαριακός
Ελλάς Βέλου - Ισθμιακός
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Τενεάτης Αθικίων
Ολυμπιακός Άσσου - Κόρινθος '06
Πανσολυγειακός - Θύελλα Πετρίου
ΣΦΛ Ολυμπιακός - Ατρόμητος Χιλιομοδίου