Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Συνάντηση Πελοπόδα Καλλίρη με τη Διοικητήρια του Νοσοκομείου Κορινθου με στόχο τις καλύτερες προσφερόμενες υπηρεσίες υγείας

Εμφάνιση IMG_3394.JPG
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη και του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Αλέξη Αλεξόπουλου με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κορίνθου κα Δήμητρα Καλομοίρη.
Συζητήθηκαν διεξοδικά πολλά θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Κορίνθου. Ο Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε την Διοικήτρια ότι θα συνδράμει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, εντάσσοντας ώριμα έργα που έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες στο στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας στο νέο ΕΣΠΑ.
Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε:
«Στόχος μας είναι να προσφέρονται καλύτερες υπηρεσίες υγείας σε όλους τους συμπολίτες μας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για όλους. Γνωρίζω ότι και εσείς προσπαθείτε να λύνετε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του Νοσοκομείου Κορίνθου, είναι κοινή η  προσπάθεια και εμείς θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προς όφελος των συμπολιτών μας».



Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας