Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ


Στη γωνία της ιστορίας βρίσκεται πια ο πάλαι ποτέ απόλυτος άρχοντας της ευρωπαϊκής πολιτικής. Ο ηγέτης που στις δόξες του κάθιζε στο τραπέζι απέναντί του σωρεία ηγετών και γλένταγε, δείχνει να έχει χάσει την απόλυτη εξουσία του. Αλήθεια τίποτα δεν πήγε όπως το αρχικό σχέδιο. Οι αναμενόμενοι πειθήνιοι ακόλουθοί του έπεσαν ένας προς έναν στο καθήκον της παγκόσμιας συσκότισης. Η Ελλάδα η μητρόπολη του Αλέξη Τσίπρα είναι ακόμα ζωντανή παρόλη την ανίερη συμμαχία της με έναν κόσμο ψευδαισθήσεων.

Η Παγκόσμια Τράπεζα που αναλαμβάνει τριτοκοσμικές χώρες προβάλλει τώρα ως η λύση επιβίωσής μας για ενα2019 που σηματοδοτείται ως η ταφόπλακα της ελληνικής οικονομίας. Μετά την εξόντωση κάθε νεανικής και υγιούς δύναμης της χώρας τελευταίοι οδεύουν και οι πιο πιστοί οπαδοί του στο εκτελεστικό απόσπασμα της παρακρατικής εξουσίας που κυβέρνησε πραγματικά τη ζωή μας. Η καταραμένη γενιά που διέλυσε κάθε αρετή πιστεύοντας ότι οι νεότεροι θα την πληρώνουν εσαεί καταδικάζεται σε γεροντική άνοια εξαιτίας της επερχόμενης κρατικής αποσύνθεσης.

Ο αήτητος Αλέξης Τσίπρας δεν έχει πει φυσικά την τελευταία του κουβέντα. Γιαμία υπερβατική προσωπικότητα η Ελλάδα φαντάζει μικρή για να τον χωρέσει, να τον χαλιναγωγήσει. Δείχνει αποφασισμένος να μη φύγει μόνος, με τη βοήθεια του Αλλάχ που περιτριγυρίζει προκαλώντας το αρχαίο ελληνικό πνεύμα για να το κλείσει ξανά ερμητικά στο λυχνάρι  της ιστορίας, να μην προλάβει να βγει ξανά μετά χιλιάδες χρόνια, με τη βοήθεια του δήμου και της δημαγωγίας. Είναι πεπεισμένος ότι τώρα ήταν η ώρα του και δεν ήρθε τσάμπα σε αυτό το δικό του κόσμο.

Αν ο ελληνικός λαός δειλιάσει και δεν τον ακολουθήσει στο νησί της Καλυψώς, στο δημοψήφισμα εθνικής αυτοκτονίας, τότε υπάρχει και η συνοδοιπόρος Ευρώπη. 3 βέλη έχει στη φαρέτρα του για την καρδιά της Ευρώπης. 15 Μαρτίου, 23 Απριλίου και 17 Σεπτέμβρη για να χαθεί η πίστη και η ελπίδα της Ενωμένης Ελλάδας. Η διαβολή της ο στόχος της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που ηγείται της παγκόσμιας υποδούλωσης των ανθρώπων στη δύναμη των όπλων, των ναρκωτικών και των αλυσοδεμένων ψυχών που περπάτησαν το σκοτεινό μονοπάτι με την ανάληψη του Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία και τη διάνοιξη των συνόρων μας.

26 Φεβρουαρίου, η ημέρα των αστρολόγων που το τυράκι θα μπει στη φάκα για τον ελληνικό λαό. Το μεγάλο ΟΧΙ στη σωτηρία του. Στο κατακρήμνισμα μία γενιάς που σύρθηκε σε όλη τη σαρκοβόρο ζωή της, αγγίζοντας το τέλος της, δοξάζοντας τον αρχηγό που έβγαλε από τα σπλάχνα της, αρνούμενη να παραδώσει την εξουσία στην επόμενη γενιά της. Στα άσπλαχνα τέκνα της που αρνούνται τώρα με θράσος να την ακολουθήσουν στον Καιάδα της διαλύοντας την Ελλάδα στα εξ ων συνετέθη. Χωρίς αντίσταση, χωρίς δάκρυα, χωρίς κιχ.


Λίγες μέρες μείνανε, την άλλη Κυριακή παίρνω το χαρτί.

Φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό.

Το κάψιμο του εθνικού καρνάβαλου, το ξόρκισμα των σκοτεινών πνευμάτων, το κάψιμο των παθών, των υπηρετών της εθνικής παγκόσμιας δκτατορίας. Μία νέα Ελλάδα, μία νέα γη...


Thedayaftergr