Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Η "Μάχη" του Ξυλοκάστρου . Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Πανκαμαριακός


Με τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής ημέρας, συνεχίζεται αύριο Σάββατο, στις 3:00 μ.μ., το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας. Μίας αγωνιστικής που έχει πολλούς ενδιαφέροντες αγώνες.
Η δύο ομάδες της Κορίνθου  , που την Τετάρτη άφησαν "ανοικτούς λογαριασμούς" στο Κύπελλο, αύριο μάχονται μακριά από τις έδρες των. Η Κόρινθος ΄06 αντιμετωπίζει, στο Σοφικό, τον τοπικό Πανσολυγειακό, με στόχο την νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. 
Μία νίκη που θέλει και ο ΠΑΣ Κόρινθος, στην εκτός έδρας κόντρα του, στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ, απέναντι στον Ισθμιακό, για να έχει ελπίδες για την άνοδό του καθώς βρίσκεται στους -4 βαθμούς από την κορυφή.
 Στο Κιάτο ο Πέλοπας αγωνίζεται με τον Παννεμεατικό, και καραδοκεί να τεθεί επικεφαλής της βαθμολογίας, ελπίζοντας σε "στραβοπάτημα" της πρωτοπόρου ΄06 ,στο Σοφικό από την οποία υπολείπεται  ένα πόντο.
Φωτογραφία του Tassos Mitsopoulos.
Το ντέρμπι της ημέρας θα διεξαχθεί στο Ξυλόκαστρου, όπου στη κοινή τους έδρας αντιμέτωποι είναι ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου με το Πανκαμαριακό. Το ντέρμπι του Ξυλοκάστρου θα μεταδωθει ζωντανά ραδιοφωνικά από το "Greekradio web channel" και από τους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ", σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου. 
Την ίδια ώρα στα Αθίκια, ο αντίπαλος του Ηρακλή στο Κύπελλο, Τενεάτης υποδέχεται τον Αστέρα Δερβενίου σε ενδιαφέροντα αγώνα. Επίσης ενδιαφέρον έχει και ο αγώνας της Ελλάδος Βέλλου με τον Ηρακλή Λεχαίου.
Τώρα στη μάχη για την παραμονή τους στη κατηγορία θα αναμετρηθούν η Θύελλα Πετρίου με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου και ο Ολυμπιακός Άσσου με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.

20η Αγωνιστική
18/2/17, 15:00
Ισθμιακός - ΠΑΣ Κόρινθος
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Πανκαμαριακός
Τενεάτης Αθικίων -  Αστέρας Δερβενίου
Ελλάς Βέλου -  Ηρακλής Λεχαίου
Θύελλα Πετρίου - Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Πέλοπας Κιάτου - Παννεμεατικός
Πανσολυγειακός - Κόρινθος ΄06
Ολυμπιακός Άσσου - ΣΦΛ Ολυμπιακός