Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΤΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ» ΞΕΘΑΒΕΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΝΔ

papandreou-gennimata-mitsotakis-theodorakis.jpg

Το Πασοκικό μόρφωμα ξαναστήνεται στον αντιΚαραμανλισμό, και την καταστροφή του Έθνους. Η ένοχη σιωπή του Μητσοτάκη.

Η ιστορία θα περιγράφει τον Γιώργο Παπανδρέου, ως τον πολιτικό που δάνεισε την (εκ γενετής) ηλιθιότητά* του στα ξένα και εγχώρια συμφέροντα.
Αυτή η ηλιθιότητα με τις εκλάμψεις αριβισμού, έβαλε τον Γιώργο Παπανδρέου στα βήματα του ενσυνείδητου εθνικού προδότη Κώστα Σημίτη. Η δεξαμενή του οποίου σήμερα έχει εγκατασταθεί στη νέα Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Γιώργος Παπανδρέου, τέλειωσε τη δουλειά όπως λέμε. Εκτέλεσε το συμβόλαιο ξεπουλήματος της Ελλάδας, έτσι όπως το είχε σχεδιάσει ο Κώστας Σημίτης. Αγκάθι σε αυτό το σχέδιο υπήρξε ο Κώστας Καραμανλής το 2004-2009 και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης το 2015. Και οι δύο «εκτοπίστηκαν» από τα πανίσχυρα κέντρα που ξόδεψαν πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια για να μην μπορέσει η Ελληνική πατριωτική κεντροδεξιά να σηκώσει κεφάλι.
Η πολιτική ουσία του εγχειρήματος της συνένωσης παλαιών «συντρόφων» του ΠΑΣΟΚ, Γεννηματά και Παπανδρέου, αποσκοπεί στην προσπάθεια του συστήματος «νταβατζήδων» να δημιουργήσει εκ νέου ένα ισχυρό πολιτικό πόλο του 10% που θα ελέγχει εμβόλιμα τα άλλα πολιτικά δουλικά του νεοΠασοκικού ΣΥΡΙΖΑ και της Σημιτικής ΝΔ.
Είναι προφανές πως η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ ως επαναστατικό αφήγημα και η συστημοποίησή του γεννά καινούργιες ανάγκες ελέγχου του τοπίου της Ελλάδας με τα παλαιά σαθρά συστατικά όμως.

Η τεκμηρίωση είναι απλή: από το 2008 μέχρι σήμερα έχουν φύγει από την πατρίδα μας 500.000 Έλληνες κυρίως μάχιμης ηλικίας 18-55 ετών. Αυτοί οι πολίτες θα ήταν ένα ικανό εκλογικό σώμα και ενδεχομένως υγιώς σκεπτόμενο, της δημιουργίας και της ανάπτυξης. Αυτοί θα μπορούσαν να δώσουν μία πολιτική κατεύθυνση στην Ελλάδα, ενός άλλου τύπου, αν ένιωθαν κάποιο πατριωτισμό να εκφράζεται από σοβαρή πολιτική δύναμη.
Έτσι επί της ουσίας στην Ελλάδα έμειναν πίσω, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι συνταξιούχοι και οι εξαθλιωμένοι ελεύθεροι επαγγελματίες που δίνουν καθημερινά μάχη με τον παραλογισμό.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι είναι ο στρατός ψηφοφόρων που χτίστηκε κυρίως από τις κυβερνήσεις του σάπιου ΠΑΣΟΚ. Είναι ο ίδιος στρατός που μετακινήθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ και που σήμερα δηλώνει «αναποφάσιστος» ή σε «αποχή».
Οι εξαθλιωμένοι ελεύθεροι επαγγελματίες που θα μπορούσαν να εκπροσωπούνται από τη ΝΔ, βρίσκονται στον πολιτικό πάγο, όσο βλέπουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολυεθνικών, των τραπεζών και των νταβατζήδων που είχε καταδικάσει και πολεμήσει ο Κώστας Καραμανλής.
Ας γυρίσουμε όμως στο στρατό των δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων. Αυτός ο στρατός έχει από τα προηγούμενα χρόνια πολύ θετικά ακούσματα, για την αυτοκρατορία Παπανδρέου και τους εκσυγχρονιστές του Σημίτη. Είναι λοιπόν η καλύτερη στιγμή για το «σύστημα» να ενισχύσει την πελατειακή του, γερασμένη κατά τα άλλα βάση, με μπόλιασμα από σύνθεση Παπανδρέου – Γεννηματά, για να ξυπνήσει το αίσθημα της ασφάλειας των κεντροαριστερών οικογενειών που μοίρασαν (προδοτικά και δανεικά) χρήμα και εξουσία τα χρυσά χρόνια της πράσινης «αλλαγής».
Το όλον ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Βασιλεύει μέσα στο νεοφιλελεύθερο ΣΥΡΙΖΑ. Εκκολάπτεται μέσα στη Σημιτική Νέα Δημοκρατία. Νεκρανασταίνεται μέσα στο σάπιο ΠΑΣΟΚ. Αργοπεθαίνει στο Σημιτικό Ποτάμι. Ελέγχει απόλυτα τις Τράπεζες μέσω του Σημιτικού Στουρνάρα.
Και επειδή η νέα Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα αφήσει τον κανιβαλισμό του Κώστα Καραμανλή και της περιόδου 2004-2009 να παραμένει το ισχυρό αφήγημα της επανασύστασης του όλου ΠΑΣΟΚ, οφείλουμε να δώσουμε εμείς την Καραμανλική απάντηση για τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ που οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή >εδώ<.
Θυμίζουμε πως το μεγάλο ηθικό πλεονέκτημα της ΝΔ προκειμένου να οδηγήσει την πατρίδα μας έξω από την κρίση είναι ο σπουδαίος πατριωτισμός του Κώστα Καραμανλή και της προσπάθειάς του να μην πουληθεί η χώρα μας σε Μνημόνια και δανειστές. Η νέα Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη που έχει αγκαλιάσει το Σημιτισμό βρίσκεται εκτός εθνικού συμφέροντος και θα οδηγήσει τη χώρα σε νέα εθνική προδοσία και εξηγούμαστε: Δεν είναι τυχαία η στιγμή που αποφασίζει το «σύστημα» εγχώριων και ξένων συμφερόντων να αναστήσει τα πτώματα του ΠΑΣΟΚ και για ένα ακόμη λόγο: Τα εθνικά μας θέματα βρίσκονται στα «κόκκινα». Οι μνήμες του ενδοτικού Σημίτη που σε ένα βράδυ χάρισε τα Ίμια και σε πολλά περισσότερα το σύνολο της χώρας, είναι μνήμες που συγκινούν αυτούς που θέλουν να αγοράσουν Ελληνικά εδάφη και ανθρώπους για ένα κομμάτι του κομματιού ψωμί.
ΦΩΣ! Θα σας ταράξουμε στο ΦΩΣ!
* Η ηλιθιότητα είναι η πνευματική αναπηρία, που οφείλεται σε συγγενή ελαττωματική κατασκευή του εγκεφαλικού φλοιού ή του συνόλου του εγκεφάλου ή σε ασυνήθη υστέρηση παιδείας (παραμονή στη ζωώδη κατάσταση) ή σε σοβαρό μεταγενέστερο ατύχημα.
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com