Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Θα καταφέρει ο Άγιος Γέώργιος να πέρασει από τους Αγίους Θεοδώρους;

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος γεωργιος - αγιοι θεοδωροι κορινθια ποδοσφαιρο
Η κακοκαιρία παρέτεινε την εορταστική περίοδο κατά κάποιον τρόπο σε όλες τις κατηγορίες της Κορινθίας. Αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται  η τελευταία αγωνιστική (15η) του 1ου γύρου και για την Β’ Κορινθίας. 
Η αναβληθείσα 14η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή.
Το Σάββατο διεξάγονται οι 4 αγώνες του προγράμματος.
Στα Εξαμίλια η Δάφνη μάχεται με την Περαχώρα, σε ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τους μνηστήρες των πρώτων θέσεων. Θα παλέψουν μέχρι τέλος για μια θέση στην 3άδα σε ένα ματς  κομβικό. 
Ωραίο ματς αναμένεται στο Ζευγολατιό ανάμεσα στον Άρη Βοχαϊκού και τον ΠΑΣ Κλένια. 
Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες στο Σπαθοβούνι με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου. Με νέους προπονητές και οι δύο σύλλογοι. Ο Αποστόλης Καρυώτης που πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία με το Σπαθοβούνι πριν τις διακοπές των εορτών, πήγε στην Πρόοδο που χρειάζεται πλέον βαθμούς, όπου αντικατέστησε  τον Παντελή Κουρούπη στον πάγκο της ομάδας του Αγίου Βασιλείου. Από την άλλη την τεχνική ηγεσία του Σπαθοβουνίου που φιγουράρει 3ο στην βαθμολογία, ανέλαβε ο  Σπύρος Αργυρόπουλος.
Ο Σαρωνικός Γαλατακίου στη φυσική του έδρα υποδέχεται τον Κύψελο που βρίσκεται στο φάσμα του υποβιβασμού, ενώ  στην Αρχαία Κόρινθο ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ Κουταλά.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή με τον αγώνα του Φωκά Αρχαίων Κλεωνών απέναντι στον ΑΟ Ρομά την πιο  γρήγορη ομάδα στην Κορινθία και με το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στους Αγίους Θεοδώρους και τον Άγιο Γεώργιο. Οι  Άγιοι πραγματοποιούν μια χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Παρέμειναν ωστόσο σχετικά κοντά στην 3άδα και σίγουρα έχουν την εμπειρία αλλά και την φανέλα για να κυνηγήσουν την κούρσα. Ο Άγιος Γεώργιος σε μια εξαιρετική χρονιά πρωταθλητισμού, έχει καταφέρει να βάλει τις βάσεις για να παλέψει ακόμη πιο δυνατά την άνοδο και τον τίτλο στον Β’ γύρο. Βρίσκεται σταθερά στην πρώτη 3άδα και πλέον ενισχύθηκε με σημαντικές μεταγραφές την παρούσα μεταγραφική περίοδο. Ρεπό έχει η πρωτοπόρος Θύελλα Κάτω Διμηνιού

Η 15η αγωνιστική
Σάββατο 14 / 1 / 17 - 15:00
Σαρωνικός Γαλατακίου – ΠΑΣ Κύψελος
Δάφνη Εξαμιλίων – ΑΟ Περαχώρας 
Άρης Βοχαϊκού – ΠΑΣ Κλένια.
ΑΟ Σπαθοβουνίου – Πρόοδος Αγίου Βασιλείου
Κυριακή  15 / 1 / 17 - 15:00
Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών – ΑΟ Ρομά.
Άγιοι Θεόδωροι – ΠΑΣ Άγιος Γέωργιος
Ρεπό η Θύελλα Κάτω Διμηνιού