Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Ενημερωτική Συνάντηση για την Υγεία στο Δερβένι

Φωτογραφία της Georgia Thanasa.
Τo Γ.Ν.Α. "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" και συγκεκριμένα το Γραφείο Πρόληψης, η Κρατική Οφθαλμολογική Κλινική, το Κέντρο Αναφοράς Μελανώματο της Πλαστικής Χειρουργικής και Μικροχειρουργικής και η Β Ορθοπαιδική Κλινική σε συνεργασία με το Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Κορινθίας διοργανώνουν τριήμερο  ΔΩΡΕΑΝ  πρόγραμμα πρόληψης και Αγωγής Υγειάς,  στο Δερβένι Κορινθίας για τον καρκίνο του δέρματος, την εκφύλισης της ωχράς κηλίδας, το γλαυκώμα, τη Διαβητική Αμφιβληστροειδοπάθεια και τα ορθοπαιδικά προβλήματα. την Παρασκευή 17 και το Σάββατο και Κυριακή 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017. 
Η 9μελής ομάδα που θα συμμετέχει αποτελείται απο γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου με στόχο την παροχή προληπτικών υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και του συνεργαζόμενου Δήμου.
Το πρόγραμμα πρόληψης   θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 18 και την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και ώρες 10πμ έως 2μμ στο Αγροτικό Ιατρείο Δερβενίου καθώς και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 6μμ στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου. 
 Όσοι είστε πάνω από 45 ετών ή πάσχετε από Σακχαρώδη Διαβήτη σας περιμένουμε να ελέγξουμε τα μάτια σας για γλαύκωμα, εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και Διαβητική Αμφιβληστροειδοπάθεια με βυθοσκόπηση.
 Σας περιμένουμε, ανεξάρτητα ηλικίας, να σας ενημερώσουμε για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και να ελέγξουμε ελιές στο σώμα σας.
 Επίσης σας περιμένουμε όλους, ανεξάρτητα ηλικίας να ελέγξουμε τυχόν ορθοπαιδικά προβλήματά σας.
 Την Παρασκευή 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και ώρα 6μμ στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ θα γίνει ενημερωτική ομιλία για τους κατοίκους και τους γονείς και εκπαιδευτικούς με θέματα την ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ και τον ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ από ομιλητές του ΓΝΑ Γ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.
Για να μπορέσουμε να οργανώσουμε τον έλεγχο της υγείας σας παρακαλούμε όσοι θέλουν να ελεγχθούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 27433 60101, και ώρες 8πμ – 2μμ κ. ΚΑΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016.