Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Ποια Σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω παγετού στην Κορινθία

Αποτέλεσμα εικόνας για σχολεια κλειστα
Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 , στο Νομό Κορινθίας, σύμφωνα με τις αποφάσεις των Δημάρχων βάση των διατάξεων του άρθρου 58 και 94 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α ́/7-6-2010), σχολικές μονάδες, λόγω χιονιού και των πολικών θερμοκρασιών που θα σημειωθούν νωρίς το πρωί.
Οι μονάδες που θα παραμείνουν κλειστές κατά Δήμο είναι οι εξής
:
Στο Δήμο Κορινθίων θα παραμείνουν κλειστά για αύριο όλα τα σχολεία, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι κρατικοί παιδικοί του Δήμου.καθώς έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου για την ασφαλή πρόσβαση των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς αλλά και για την επαρκή θέρμανση των χώρων, επομένως δε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία τους λόγω του παγετού.
Στο Δήμο Βέλου - Βόχας , θα παραμείνουν κλειστά τα νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκειαλόγω χιονιού και των πολικών θερμοκρασιών που θα σημειωθούν νωρίς το πρωί.
Στη Νεμέα όλα τα σχολεία του Δήμου.
Στο Δήμο Λουτρακίου - Πεεραχώρας - Αγίων Θεοδώρων αποφασίστηκε να μην λειτουργήσουν το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το Γυμνάσιο της Περαχώρας.
Στο Δήμο Σικυώνιων κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες στις Δημοτικές ενότητες Φενεού και Στυμφαλίας. Κανονικά θα λειτουρήσουν τα σχολεία στη Δ. Ε. Σικυώνος (Κιάτου).
Στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στις τοπικές κοινότητες Πύργου και Μάνας λόγω χιονιού και των πολικών θερμοκρασιών
Παρακαλούνται οι διευθυντές/προϊσταμένοι των σχολικών μονάδων να ελέγξουν:
α)την ασφάλεια στην πρόσβαση των μαθητών στη σχολική τους μονάδα,
β)τη δυνατότητα αφαλούς μετακίνησης των μαθητών μέσα στο σχολικό χώρο και
γ)τη λειτουργία του κεντρικού συστήματος θέρμανσης του σχολείου
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο πρόλημα να ενημερώσουν άμεσα τις Δημοτικές Αρχές και τη Διεύθυνση Π/θμιας Εκπ/σης