Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Στους 26 οι θάνατοι από γρίπη - Κορυφώνεται η δραστηριότητα του ιού

12 σημάδια ότι οι συνάδελφοί σας σας μισούν

badcolleagueromanou.jpg
Ανταγωνισμοί, αντιζηλίες, κόντρες είναι καταστάσεις που μπορεί να συναντήσει κανείς σε ένα περιβάλλον εργασίας. Ποια είναι όμως εκείνα τα σημάδια που μπορούν να μας προϊδεάσουν ότι κάποιος συνάδελφός μας δεν μας συμπαθεί;

Διαβάστε περισσότερα 

flue1.jpgΣτους 26 οι θάνατοι από γρίπη - Κορυφώνεται η δραστηριότητα του ιού


Περίδο έξαρσης, όσον αφορά στη γρίπη, διανύουμε  στη χώρα μας, ενώ από τις επόμενες εβδομάδες μπαίνουμε στην περίοδο κορύφωσης της δραστηριότητας του ιού (Φεβρουάριος – Μάρτιος).  

Διαβάστε περισσότερα 

7 ερωτήσεις για τη Βιταμίνη D

vitaminde1.jpg

Η βιταμίνη D, ή αλλιώς «βιταμίνη του ήλιοου» είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον οργανισμό και η έλλειψή της έχει συσχετιστεί με διάφορες παθήσεις. Εσείς τι γνωρίζετε για την εν λόγω βιταμίνη;

Διαβάστε περισσότερα 

neck painΑυχενικός πόνος: μπορεί να είναι φυσιολογικός;



Λανθασμένη είναι η πεποίθηση μεγάλου ποσοστού ανθρώπων ότι η εμφάνιση πόνου στον αυχένα είναι φυσιολογική, οφείλεται στη γήρανση και συνεπώς πρέπει να ζήσουν με αυτόν σ’ όλη την υπόλοιπη ζωή τους.

Διαβάστε περισσότερα 

breakfastmistakesromanou.jpg3 λάθη του πρωινού που μας παχαίνουν


Έχετε σκεφθεί ότι ο λόγος για τον οποίο παίρνετε βάρος είναι το... πρωινό σας; Μήπως κάνετε κάτι από τα παρακάτω;

Διαβάστε περισσότερα 

Earlymenopauseromanou.jpgH πρόωρη εμμηναρχή αυξάνει τις πιθανότητες για πρόωρη εμμηνόπαυση


Οι γυναίκες που άρχισαν να έχουν περίοδο στην ηλικία των 11 ετών ή μικρότερες, έχουν αυξημένο κίνδυνο πρόωρης εμμηνόπαυσης. Αν, μάλιστα, δεν έχουν κάνει και παιδιά, ο κίνδυνος αυτός αυξάνεται ακόμη περισσότερο, αποκαλύπτει η πρώτη, μεγάλης κλίμακας, πολυεθνική μελέτη που επεχείρησε να εξερευνήσει τη σχέση μεταξύ της ηλικίας της πρώτης περιόδου και της ηλικίας τη εμμηνόπαυσης, αλλά και με το αν η γυναίκα είχε ή δεν είχε κάνει παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα 

isae2.jpgΙΣΑ: Έκτακτη ευρεία σύσκεψη για το ασφαλιστικό - φορολογικό. Προγραμματίζεται πανιατρική συγκέντρωση


Ευρεία σύσκεψη  με τους εκπροσώπους των επιστημονικών Ενώσεων και των επαγγελματικών Φορέων συγκάλεσε χθες το βράδυ το Δ.Σ του ΙΣΑ, με θέμα το νέο φορολογικό και ασφαλιστικό  σύστημα. Στο πλαίσιο της συνάντησης, η νομική και η οικονομική υπηρεσία του ΙΣΑ, ενημέρωσε τους παριστάμενους, για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει το  νέο σύστημα για τον ιατρικό κλάδο.

Διαβάστε περισσότερα 

eopyye.jpgΕΟΠΥΥ: Παρατείνεται η διαβούλευση για την Ειδική Αγωγή


Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου παρατείνεται η χρονική περίοδος διαβούλευσης μεταξύ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και των επαγγελματιών Ειδικής Αγωγής, καθώς έναν μήνα μετά την πρόσκληση του Οργανισμού για κατάθεση προτάσεων επί του κειμένου της σύμβασης, Σωματεία, Σύλλογοι και Φορείς Ειδικής Αγωγής κατέθεσαν μόνο τις απόψεις τους χωρίς να συμμετέχουν ενεργά στον διάλογο.

Διαβάστε περισσότερα  

stogiatro.gr