Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ SCOOBY DOO ΣΤΟ MARE WEST

Εμφάνιση XMAS_MARE2016_press_image.jpg
Χριστούγεννα στο MARE WEST παρέα με τον Scooby Doo!
Κυνήγι καλικατζάρων, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, μαγικά, face painting, γράμματα στον Άγιο Βασίλη είναι μερικές μόνο από τις πολλές εκδηλώσεις που φιλοξενούνται όλο τον Δεκέμβριο στο Mare West και υπόσχονται να ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους

(Κόρινθος, 07 Δεκεμβρίου 2016). Το εμπορικό πάρκο Mare West υποδέχεται την ομορφότερη εποχή του χρόνου φιλοξενώντας πολλές εκδηλώσεις παιχνιδιού και χαράς για τους μικρούς του φίλους, από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, συντροφιά με τον Scooby Doo!

Όλο το Δεκέμβριο, ζωγραφικές, μαγικά, χριστουγεννιάτικες μουσικές, μαγειρέματα, παιδικές φωνές. γέλιο και χαρά θα κατακλύσουν το εμπορικό πάρκο, για να απολαύσουμε μαζί τις γιορτές και να υποδεχθούμε με κέφι τον καινούργιο χρόνο.
Τις εορταστικές εκδηλώσεις θα ανοίξει ο Scooby Doo και η παρέα του, που ταξιδεύει στην Κόρινθο ειδικά για όλη την περίοδο των Χριστουγέννων, για να κυνηγήσει καλικαντζάρους παρέα με τους μικρούς του φίλους, να παίξει και να φωτογραφηθεί μαζί τους.
Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εκεί! Ζωντανή χριστουγεννιάτικη μουσική θα δίνει το ρυθμό, ταχυδακτυλουργοί θα μαγέψουν τους μπόμπιρες με τα απίστευτα κόλπα τους ενώ ο ξυλοπόδαρος των Χριστουγέννων θα εντυπωσιάσει με τα ζογκλερικά του νούμερα.
Επίσης, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν στολίδια και μπισκότα, θα κάνουν ζωγραφιές για τον Άγιο Βασίλη, θα φτιάξουν κάρτες και μπαλονοκατασκευές, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικές αθλητικές δραστηριότητες!
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το εμπορικό πάρκο Mare West θα φιλοξενήσει και φέτος το Χαμόγελο του Παιδιού με χριστουγεννιάτικο bazaar που θα πραγματοποηθεί την παραμονή των Χριστουγέννων, για να γεμίσουν χαμόγελα τα πρόσωπα όλων των παιδιών!
MARE WEST, μην πας μακριά… και φέτος τα Χριστούγεννα είναι εδώ!
Περισσότερα στο http://marewest.gr/?p=307


Επιπλέον στοιχεία για το εμπορικό πάρκο MARE WEST

-         Διεύθυνση: 5οχλμ παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών
-         Ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων: τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 21:00, το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 20:00 και τις δύο Κυριακές 11 & 18/12 από τις 11.00 έως τις 19.00
-         Ωράριο λειτουργίας Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00
-         Parking: 800 δωρεάν θέσεις
-         Βρέφη: χώροι φροντίδας και εύκολη πρόσβαση σε καρότσια
-         Παιδική χαρά: 2 στρέμματα με θέα στη θάλασσα
-         Parking ποδηλάτων
-         Εύκολη πρόσβαση σε Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες


Σχετικά με την ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Η εταιρία ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ αποτελεί τον φορέα ανάπτυξης και διαχείρισης του εμπορικού πάρκου MARE WEST και επιβλέπει όλη τη λειτουργία του πάρκου.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείτε με :
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΑREWEST
www.marewest.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 27410 25374

Epic communication (δημοσιογραφικά αιτήματα)
ΛιλήΔράκου, drakou@epic-communication.com, 216 70003325, ext. 4032
Σοφία Συμεών, symeon@epic-communication.com, 216 70003325, ext. 4032