Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΚΙΑΣ!

 
Ημέρες γιορτινές, ημέρες ανταλλαγής δώρων και ευχών, ημέρες χαράς και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, και ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου 1928 εκπροσωπούμενος από αντιπροσωπεία Διοίκησης και Ακαδημίας επισκέφθηκε το Ειδικό Σχολείο Συκιάς, προκειμένου να προσφέρει αυτό ακριβώς: το ελάχιστο και το προφανές!
Το Ειδικό Σχολείο Συκιάς φιλοξενεί 11 παιδιά και οι άνθρωποι του προσφέρουν έργο σε ένα πραγματικά δύσκολο κομμάτι της κοινωνίας μας! Ο Ηρακλής για δέυτερη συνεχομενη χρονιά δεν ξεχνάει τα παιδιά της πόλης μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη και παραβρέθηκε εκεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, προσφέροντας δώρα για τις γιορτές, όπως σκουφάκια, μπάλες, γραφική ύλη και υλικά ζωγραφικής που τόσο είχαν ανάγκη τα παιδιά!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα υπέροχα ξεχωριστά αυτά παιδιά του Ειδικού Σχολείου μαζί με τα παιδιά της Ακαδημίας του Ηρακλή, στόλισαν το δέντρο και την αίθουσα, έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και παρακολούθησαν μαζί προβολές κοινωνικής αγωγής!
dsc_0596Μάλιστα, όλοι εμείς στον Ηρακλή μείναμε άφωνοι και ιδιαίτερα συγκινημένοι από το δώρο που μας είχαν ετοιμάσει τα παιδιά, μία μοναδική χειροτεχνία με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου να παίζει ποδόσφαιρο και με τους Ηλία ΚουρούμαληΚαφαντάρηΑλούσι και Κακογιάννη να έχουν την τιμητική τους! Ένα μοναδικό δώρο που έχει τεραστια σημασία για εμάς, και που μαζί με το περσινο που ήταν το γούρι μας στην προσπάθεια για άνοδο (μία φανέλα με ζωγραφιές των παιδιών) θα κοσμούν από εδώ και στο εξής τα αποδυτήρια μας! 
dsc_0558Ο Ηρακλής σε συνεννόηση με του ανθρώπους του Ειδικού Σχολείου θα συνεργαστεί και μέσα στη χρονιά σε προγράμματα συνεκπαίδευσης με άλλα γειτονικά σχολεία!
Οι άνθρωποι του Σχολείου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και άλλες τοπικές επιχειρήσεις που βοηθούν με κάθε τρόπο την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου όπως τον Στεργίου από το Μελίσσι που προσφέρει τα εδέσματα των εκδηλώσεων και το Sikyon Resort & Spa που βοηθάει συνεχώς με όποιο τρόπο μπορεί! 

iraklisxylokastrou.gr/