Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Για ποια ομάδα στην Α ΄Κορινθία θα αποδειχτεί "γρουσούζικη" η 13η αγωνιστική;


Με τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής ημέρας, συνεχίζεται , αύριο Σάββατο (17/12), στις 3.00 το απόγευμα, το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας. Μία αγωνιστική που ίσως αποδειχτεί  "γρουσούζικη" για κάποιες ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα.
Η πρωτοπόρος Κόρινθος ΄06  αγωνίζεται στο Πετρί κόντρα στην τοπική Θύελλα  σ ένα παιχνίδι κρίσιμο και για της δυο ομάδες. Η Θύελλα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και θα τα δώσει όλα για να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα αφού οι 9 βαθμοί την έχουν κατατάξει στην τελευταία θέση. Από την άλλη πλευρά η Κόρινθος ΄06 θέλει την νίκη να διατηρήσει το προβάδισμα, καθώς στο -2 βρίσκονται ο Ισθμιακός και ο ΠΑΣ Κόρινθος που καραδοκούν για να βρεθούν επικεφαλείς, σε τυχόν "στραβοπάτημα" της πρωτοπόρου στο Πετρί.
H ομάδα του Ισθμιακού που διεκδικεί τον τίτλο , αγωνίζεται για 2η σερί φορά στην έδρα της αυτή τη φορά με τον Αστέρα Δερβενίου, και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την απώλεια βαθμών του περασμένου Σαββάτου, με  τον Πανσολυγειακό, στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ". Ο έτερος διεκδικητής του τίτλου ΠΑΣ Κόρινθος αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, ενώ στο Κιάτο, ο Πέλοπας που θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αντιμετοπίζει τον Ολυμπιακό Άσσου   που  κινδυνεύει. 
Ο Πανσολυγειακός στο Σοφικό που μοιράζεται μαζί με την  Θύελλα Πετρίου, τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και Ατρόμητο Χιλιομοδίου την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, θα προσπαθήσει για το τρίποντο κόντρα στο  Πανκαμαριακό .
Η Ελλάδα Βέλου στο Ζευγολατιό αντιμετωπίζει τον Παννεμεατικό, ενώ ο Ηρακλής  Ξυλοκάστρου και ο συνονόματός του, από το Λέχαιο θα δοκιμάσουν "τα ρόπαλά τους" στο Ξυλόκαστρο. 
Τέλος στα Αθίκια ο Τενεάτης θα αναμετρηθεί με τον γειτονικό του Ατρόμητο Χιλιομοδίου με τις 2 ομάδες να αναζητούν την νίκη καθώς βρίσκονται σε "χαμηλή τροχιά"
13η Αγωνιστική 
17/12/16, 15:00  
Πέλοπας Κιάτου - Ολυμπιακός Άσσου 
Θύελλα Πετρίου - Κόρινθος '06 
Ελλάς Βέλου - Παννεμεατικός 
Τενεάτης Αθικίων - Ατρόμητος Χιλιομοδίου 
Ηρακλής Ξυλοκάστρου -  Ηρακλής Λεχαίου 
Ισθμιακός -  Αστέρας Δερβενίου 
ΠΑΣ Κόρινθος - ΣΦΛ Ολυμπιακός 
Πανσολυγειακός - Πανκαμαριακός