Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Πανσερραϊκός - Πανιώνιος 0-3 για το Κύπελλο Ελλάδας

Πανσερραϊκός - Πανιώνιος 0-3 για το Κύπελλο Ελλάδας 

Ο Πανιώνιος των πολλών απουσιών, δεν είχε κανένα πρόβλημα στις Σέρρες και επικράτησε εύκολα του Πανσερραϊκού με 3-0, στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του ογδόου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος, σε ένα αποτέλεσμα, όμως, που δεν του χάρισε απολύτως τίποτα, πέραν του γοήτρου. To σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 73', όταν ο Σαββίδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Ν Γκογκ στόπαρε τη μπάλα αφύλαχτος και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Τα πράγματα απλοποιήθηκαν στη συνέχεια και δύο λεπτά αργότερα, στο 75' για την ακρίβεια ο Τσούτσης έκανε λάθος, ο Ολαϊτάν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, έδιωξε προσωρινά ο Μέλκας, όμως ο Ν' Γκογκ πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ από διαγώνια δεξιά σκόραρε για δεύτερη φορά.Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Πινιώτης, στο 81', όταν μετά το τετ α τετ του Ν' Γκογκ με τον Μέλκα πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3 για τον Πανιώνιο, τρία λεπτά αφότου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, ως αλλαγή στη θέση του Καθάριου.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Τσουβαλτσίδης (72' Κάκκο), Καψάλης, Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Τσομαχασβίλι (65' Τσούτσης), Ρούτσης, Τάντιτς, Κτιστόπουλος, Φουσού (56' Τσιμίκας), Κανούλας.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Βοσνιάδης, Σταυρόπουλος, Αργυρόπουλος, Γκουϊοατά, Μασούρας, Καθάριος (78' Πινιώτης), Βουκελάτος (84' Κερασίδης), Σαββίδης, Κρητικός, Ν' Γκογκ, Ολαϊτάν.
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
Κισσαμικός-Λεβαδειακός 1-1 (27' Βλάχος / 50' Γιακουμάκης)
Πανσερραϊκός-Πανιώνιος 0-3 (73' και 75' Ν' Γκογκ, 81' Πινιώτης)
Η βαθμολογία
1.Κισσαμικός 7 (6-1)
2.Λεβαδειακός 5 (7-2)

----------------------------
3.Πανιώνιος 4 (3-3)
4.Πανσερραϊκός 0 (1-8)