Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Απιστία: Στο διαδίκτυο «ψαρεύουν» εραστές οι Ελληνίδες

logo newsletter



apis.ets.jpgΑπιστία: Στο διαδίκτυο «ψαρεύουν» εραστές οι Ελληνίδες


Το Ίντερνετ, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις ιστοσελίδες γνωριμιών, είναι το πιο προσφιλές «όχημα», για τις Ελληνίδες όταν θέλουν να απιστήσουν, δείχνουν νέα στοιχεία.

Διαβάστε περισσότερα 

duduets2.jpgSuccess story: Έτσι έχασα 25 κιλά από την κοιλιά


Ένας παλαίμαχος ποδοσφαριστής, ο οποίος έχασε 25 κιλά από την περιοχή της κοιλιάς και ξανακέρδισε τη ζωή του, αφηγείται  πώς ζούσε μέχρι πρότινος, πώς κατάφερε να απαλλαχθεί από το υπερβολικό τοπικό
πάχος και πώς είναι η ζωή του σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα 

nesyets.jpgΠώς θα «ξεφύγετε» από το αυχενικό σύνδρομο


Το αυχενικό σύνδρομο είναι κάτι που το ακούμε συχνά ή το… έχουμε. Κι ενώ η σύγχρονη ζωή συνηγορεί στην εμφάνισή του, υπάρχουν τρόποι που μπορούν να μας βοηθήσουν να το αποφύγουμε.

Διαβάστε περισσότερα 

maetrisi_agxous.jpgΜπορείτε να μετρήσετε το άγχος σας;


Ναι, αρκεί να διαβάσετε τις γραμμές που ακολουθούν. Απαντήστε στις ερωτήσεις που παρατίθενται παρακάτω με: α. ποτέ, β. σπάνια, γ. μερικές φορές, δ. συχνά, ε. σχεδόν πάντα, στ. πάντα και ανακαλύψτε πόσο αγχωμένος/η είστε!

Διαβάστε περισσότερα 

aidsets.jpgAIDS: Στους 2.662 οι θάνατοι στη χώρα μας


Ο χαμηλότερος αριθμός περιστατικών HIV λοίμωξης από το 2010 καταγράφεται το 2016, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), για τον ιό HIV και το σύνδρομο AIDS. Την ίδια στιγμή, ο συνολικός αριθμός των θανάτων από AIDS στην Ελλάδα ανέρχεται στους 2.662.

Διαβάστε περισσότερα 

FGDFGSTOLISMA.jpgΣτολίστε με ασφάλεια


Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, το τζάκι και τα κεριά αποτελούν τα κύρια «συστατικά» των γιορτινών ημερών, επειδή όμως μια στιγμή αμέλειας αρκεί για να μετατρέψει τη γιορτή σε περιπέτεια, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τον παράγοντα ασφάλεια. Πολύ περισσότερο αν στο σπίτι υπάρχουν παιδιά, ακόμη και οι πλέον «ακίνδυνες» ενδο-οικιακές δραστηριότητες, όπως π.χ. ο στολισμός του δέντρου, μπορούν να προκαλέσουν από ζημιές έως τραυματισμούς.

Διαβάστε περισσότερα 

foodlabel.jpgΤι πρέπει να αναγράφουν οι συσκευασίες τροφίμων;


Μια συσκευασία τροφίμων μπορεί να αναγράφει συνολικά ως και 30 διαφορετικά στοιχεία, με εξαίρεση κάποια ειδικά προϊόντα όπως το κρασί και το λάδι όπου τα αναγραφόμενα στοιχεία είναι ακόμη περισσότερα. Αυτά που υποχρεωτικά πρέπει να αναγράφονται στα συσκευασμένα τρόφιμα είναι τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα 

schoolbus.jpgΣυμβουλές για να πηγαίνει στο σχολείο με ασφάλεια


Αν το παιδί σας πηγαίνει στο σχολείο με το σχολικό λεωφορείο, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να του διδάξετε για να πηγαίνει και να έρχεται στο σχολείο με ασφάλεια:

Διαβάστε περισσότερα 

evniokets.jpgΚΕΕΛΠΝΟ: Τέλος στα «κακώς κείμενα» του παλιού καθεστώτος, λένε Ξανθός και Πολάκης


Η οριστική «απεξάρτηση» από τις στρεβλώσεις και τις παθογένειες του παρελθόντος στο ΚΕΕΛΠΝΟ και η αναβάθμιση του επιστημονικού του  ρόλου και της επιχειρησιακής του ικανότητας είναι η βούληση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με δηλώσεις των κ.κ. Α. Ξανθού και Π. Πολάκη, σε συνάντηση με το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων  στο φορέα.

Διαβάστε περισσότερα 

egkets.jpgΕγκαινιάζεται ο Οίκος Ναύτου -ΠΕΔΥ στον Πειραιά


Τα εγκαίνια της Υγειονομικής Μονάδας «Οίκος Ναύτου – ΠΕΔΥ Μονάδα Υγείας Πειραιά» διοργανώνουν η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου και ο Οίκος Ναύτου, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Υγείας και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα