Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

3 πράγματα που δεν πρέπει να κάνουν οι γυναίκες μετά το σεξ



 logo newsletter

 

3 πράγματα που δεν πρέπει να κάνουν οι γυναίκες μετά το σεξ

vag.ets.jpg
Λόγω της λίπανσης, της διόγκωσης και τις τριβής που έχουν υποστεί οι κολπικοί ιστοί κατά τη διάρκεια της συνουσίας, αντιδρούν διαφορετικά στο περιβάλλον μετά από αυτήν. Γι’ αυτό προσοχή: Ασφαλείς, κατά τα φαινόμενα, δραστηριότητες, μπορεί τελικά και να σας βάλουν σε
μπελάδες.

Διαβάστε περισσότερα

breastfeedingbaby.jpgΟ θηλασμός προστατεύει από την παχυσαρκία


Τα βρέφη που γεννιούνται από υπέρβαρες μαμάδες αλλά θηλάζουν, έχουν στους 6 μήνες ζωής, μικρότερο βάρος από εκείνα που καταναλώνουν γάλα σε σκόνη, αναφέρει μελέτη που πραγματοποίησε το τμήμα Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου της Γρανάδα.

Διαβάστε περισσότερα

womandeo.jpg5 λάθη που κάνετε με το αποσμητικό σας


Kάνετε μπάνιο πριν βγείτε από το σπίτι, βάζετε το απσομητικό σας, αλλά καταλήγετε με ιδρωμένες και -το χειρότερο- οσμηρές μασχάλες; Μήπως κάνετε κάτι λάθος; Διαβάστε τις γραμμές που ακολουθούν, για να αποφύγετε τα συνηθέστερα λάθη με τη χρήση του αποσμητικού.

Διαβάστε περισσότερα

Apps: Η «απάντηση» στην αυτοδιαχείριση του διαβήτη

diabetesselfmanagement.jpg
Tα κινητά τηλέφωνα μπορούν να δώσουν την απάντηση στην αυτοδιαχείριση του διαβήτη τύπου 2, όπως αποκαλύπτει μελέτη του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ.
Μία συστηματική ανασκόπηση 14 προηγούμενων ερευνών που όλες τους είχαν αποδείξει τη μείωση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα στους ασθενείς που χρησιμοποιούσαν σχετικές εφαρμογές, σε σχέση με εκείνους που δεν είχαν χρησιμοποιήσει, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η χρήση εφαρμογών οδηγεί σε μείωση 0,5% στη γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη (HbA1c).

Διαβάστε περισσότερα

akar.ets.jpgΑ. Καρόκης: Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε διεθνές κέντρο αριστείας


Παρά το δυσμενές περιβάλλον και τους ασφυκτικούς περιορισμούς υπό τους οποίους καλείται να λειτουργήσει, το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που ήδη  διαθέτει – προεξάρχοντος του πλούτου υγειονομικών δεδομένων, μπορεί να καταστεί άκρως αποδοτικό, ποιοτικό και βιώσιμο, σύμφωνα με όσα παρουσίασε στο e-Health Forum 2016 ο κ. Αντώνης Καρόκης, διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της MSD Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

saladeggs.jpgΒάλτε αυγά στη σαλάτα σας!


Αν η σαλάτα του σεφ είναι η αγαπημένη σας, τώρα μπορείτε να την απολαμβάνετε χωρίς τύψεις. Βάζοντας αυγά στη σαλάτα σας μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά την πρόσληψη βιταμίνης Ε από τον οργανισμό, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Purdue.

Διαβάστε περισσότερα

dik.ets.jpgΙΣΑ: Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη για την κοστολόγηση νέων ιατρικών πράξεων


Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (Ι.Σ.Α.) χαιρετίζει την κοστολόγηση νέων ιατρικών πράξεων, αλλά επιφυλάσσεται να προσφύγει δικαστικά κατά του ύψους της ιατρικής αμοιβής και της πεισματικής άρνησης της πολιτείας να αυξήσει τον προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ.

Διαβάστε περισσότερα

kidtv.jpgΠαιδί & οθόνη: Πότε, πόσο και πώς;


Νέες οδηγίες για τη χρήση οθονών από τα παιδιά εξέδωσε πρόσφατα η Αμερικανική Παιδιατρική Ακαδημία.

Διαβάστε περισσότερα

fruitvegetables.jpgΠαρασιτοκτόνα: Ποια φρούτα/λαχανικά είναι υψηλού κινδύνου;


Οι περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν πλέον προϊόντα βιολογικής γεωργίας, επειδή φοβούνται τα παρασιτοκτόνα που χρησιμοποιούνται στη συμβατική γεωργία. Ποια είναι όμως τα φρούτα και τα λαχανικά της συμβατικής γεωργίας που θεωρούνται «υψηλού κινδύνου» σύμφωνα με τους ειδικούς;

Διαβάστε περισσότερα