Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Η Σπάρτη με συνολικό σκορ 5-1, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.


Η  Σπάρτη με συνολικό σκορ 5-1, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στη σημερινή ρεβανς που έγινε στο γήπεδο της Λιβαδειάς λόγω του ότι το δημοτικό στάδιο Σπάρτης δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης , η τυπικά γηπεδούχος Σπάρτη αναδείχθηκε ισόπαλος του Παναιγιαλείου με τέρματα 1 - 1.
Οι Λάκωνες πήραν προβαδισμα στο σκορ με σουτ στο 34΄ του Ηλιόπουλου, ενώ οι Αιγιώτες ισοφάρισαν στο 66 με κεφαλιά του Βλάχου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο 70 ο τερματοφύλακας του Παναιγιαλείου Στρέζας απέκρουσε πέναλτι του Νεμάνια Αρσενίεβιτς
Η αναμέτρηση ήταν μια τυπική διαδικασία μετά την επιβλητική επικράτηση των Λακώνων στο πρώτο παιχνίδι με 4-0, που με συνολικό σκορ 5-1, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΣΠΑΡΤΗ (Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς (54′ Οικονομόπουλος), Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κατσίκης, Ηλιόπουλος, Αρσενίεβιτς Ν., Αναστασάκος (46′ Αρσενίεβιτς Φ.), Μπουντόπουλος (71′ Βελλίνης).
Παναιγιάλειος (Βόκολος):Στρέζος, Πολυχρονιάδης (73′ Σανδραβέλης), Κοντοές, Βλάχος, Ρότα, Μπούζας (32′ Στίκας), Μωυσίδης, Σκαρτσίλας (56′ Κρητικός), Μπουρλάκης, Κατίδης, Ξόμπλιος.