Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

NO! Tomorrow FESTIVAL


NO! Tomorrow FEST.

Χωρίς πολλά λόγια και χωρίς πολλές εξηγήσεις, με μουσικάρες που εκτιμούμε και με μουσικούς που μας εκτιμάνε ολοκληρώνουμε τον φετεινό κύκλο εργασιών μας στο αγρόκτημἀ μας και σας καλούμε στο NO TOMORROW FEST, στις 20.08.2016. Με line up
Rita Mosss BUS Plague Means of Payment Mr.Booze
Η ζωή στη φύση έχει μια νομοτέλεια και ῾δυστυχώς῾ τις περισσότερες φορές

είναι πολύ σκληρή,όμως μέσα σε αυτό τον κύκλο υπάρχουν και στιγμές δημιουργίας και αναγέννησης.Ετσι και εμείς προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την φυσικά σκληρή καθημερινότητα με μικρές, αλλά σημαντικές για εμάς στιγμές ανάτασης. Μία τέτοια στιγμή είναι και το  NO! Tomorrow FEST. το Σαββάτο στις 20 Αυγούστου ,το live που θα ταρακανουνήσει την καλαματιανη ραστώνη..."σαν να μην υπάρχει αύριο"!!! 

Πάντα το αγρόκτημα μας αποτελούσε πηγή εμπνευσης και δημιουργίας για καλλιτέχνες που αναζητούν την αποκέντρωση της τέχνης και την δημιουργία με τους δικούς τους όρους, στον τόπο παραγωγής.
Όπως η τράπεζα σπόρων μας είναι ανοιχτή σε όσους ενδιαφέρονται να εξασκηθούν στην αυτοδιαχείριση της τροφής τους και να συμβάλλουν στην αέναη διατήρηση της βιοποικιλλότητάς μας , έτσι και το αγρόκτημά μας ειναι ανοιχτό  σε καλλιτέχνες που εκτιμάνε το έργο μας , λειτουργούν αυτοοργανωμένα και τολμούν να πάνε την τέχνη τους ένα βήμα πιο πέρα!
Οι " Θύρες" ανοίγουν στις 17.30 και τα live ξεκινάνε στις 18.00 , (αυστηρά)
Παρακαλούμε Αυτοπροσκληθείτε!
"Χορηγοί επικοινωνίας" είμαστε όλοι όσοι μετέχουμε σε αυτό. 

RE:THINK- FARMA FIFA PERMACUTURE