Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Το Βήμα, γραφείο τύπου του σκανδάλου ΕΛΣΤΑΤ και των δανειστών – Τι κρίμα που έκλεισε το MEGA

psixaris-gap
Κομβικό σημείο είναι το σκάνδαλο με το μαγείρεμα των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ. Είναι το λογιστικό άλλοθι, η σπίθα που άναψε τη βόμβα της εθνικής καταστροφής, που έδωσε τη δυνατότητα στην «αλληλέγγυα» Ευρώπη και το ΔΝΤ, να αλλάξουν τον παγκόσμιο χάρτη επιρροών και κερδών.
Ο Σταύρος Ψυχάρης αναλαμβάνει και πάλι ρόλο υπερασπιστή των παιγνίων «Λεφτά υπάρχουν» και «Η Ελλάδα έπρεπε να υποδουλωθεί στο Μνημόνιο».

Στο πλαίσιο αυτό, πρέπει να αναδειχθεί η μεγάλη «ανάγκη» της Ελλάδας να βρίσκεται μόνιμα υπό επιτήρηση και συνάμα να εκδιώκεται με κάθε τρόπο ο άνθρωπος που αρνήθηκε την υποδούλωση της Ελλάδας, ο Κώστας Καραμανλής.
Για να ικανοποιηθεί αυτή η «ανάγκη», οι μισητοί εχθροί Σημίτης και Παπανδρέου αναγκάζονται να συμπλεύσουν. Στο διάβα τους έχουν και τους πρόθυμους της νέας ΝΔ που θέλουν να ξεχαστεί ο Καραμανλισμός.

Στο επόμενα φύλλα της φυλλάδας του Βήματος, αναμένονται νέοι οχετοί, νέες επιθέσεις κατά του Κώστα Καραμανλή.
Ο Σημιτικός Σταύρος Ψυχάρης θα δώσει τα ρέστα του, θα θυμίσει Ζαχόπουλο, Βατοπέδι και όποιο άλλο σκελετό έχει στα ντουλάπια του.
Τι κρίμα που έκλεισε το MEGA, τι κρίμα που η πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μαρία Σπυράκη, δεν είναι στις δημοσιογραφικές επάλξεις…
Ότι και να κάνουν, τους περιμένουμε. Θα τους ταράξουμε στο ΦΩΣ!
«Ο Κεντροδεξιός»