Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΨΩΝΙΖΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Περιπλανήθηκε στο μάταιο τούτο κόσμο, της απονιάς και της απελπισίας, ο Αλέξης Τσίπρας για 15 μήνες για να οδηγήσει επιτέλους το λαό του, εμάς, στη Γη της Επαγγελίας. Αρμαγεδώνας επενδύσεων αναμένεται με την είσοδο της Ελλάδας στην Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων και Υποδομών που θα αλλάξει ασφαλώς τον παγκόσμιο χάρτη με επίκεντρο πάλι τη χώρα μας.
Η Κίνα μία χώρα περίφημη για το δημοκρατικό της πολίτευμα, μία Λαϊκή Δημοκρατία στην κυριολεξία, με τον καθαρό αέρα στην πρωτεύουσα της που καταδεικνύει το ενδιαφέρον για τους πολίτες της και πάνω απ’ όλα τη διάσημη Μαφία της αποτελεί το μοντέλο που έψαχνε ο Αλέξης Τσίπρας και ξόδεψε ένα μαγικό 7ήμερο στην Άπω Ανατολή καταφέρνοντας ακόμα και τον Κινέζο Πρωθυπουργό να κάνει τον Κινέζο και να βγάλει την γραβάτα εις ένδειξη αλληλεγγύης και κυρίως κατανόησης.
Ό,τι δεν κατάφερε ο Μέγας Αλέξανδρος έγινε άθυρμα στα χέρια του μικρού Αλέξη που μαγεύει την οικουμένη εδώ και ενάμισι χρόνο με κύριο αποτέλεσμα ομολογουμένως την εξαθλίωση του λαού του που ασφαλώς για αυτόν φταίνε οι προηγούμενοι και κυρίως οι επόμενοι. Έτσι μετά το Σεπτέμβριο και την πλήρη διάλυση της ελληνικής οικογένειας από τους φόρους και την ανεργία που μας επιβάλουν το τρισκατάρατο ΔΝΤ και οι ανάλγητοι κουτόφραγκοι ερήμην του φιλεύσπλαχνου πολιταξιδευτή Πρωθυπουργού μας αναμένεται να επέλθει η ευημερία των Ελλήνων με κινέζικες οδοντογλυφίδες, παντόφλες και  βάζα. Μπαίνοντας ο χειμώνας δε το κινέζικο βαμβάκι για το λαό και τα μεταξωτά βρακιά για το καθεστώς, είναι δεδομένο ότι θα πραγματοποιήσουν την ολοκλήρωση της πολιτικής ονείρωξης της πρώτης και δεύτερης και τρίτης φοράς Αριστεράς, όσα και τα παιδιά του Πειραιά που θα παραλαμβάνουν με το αζημίωτο το εμπόρευμα κάτω στο λιμάνι.
Όλα τσάμπα που αλλού φυσικά στο τσάμπα που χρόνια τώρα διακρίθηκε για την ποιότητά του και πάνω απ’ όλα για τις καταθέσεις της αλλοδαπής, προλειαίνοντας το έδαφος για τις καταναλωτικές μας συνήθεις και κυρίως τις κοινωνικές μας αξίες και τις λαϊκές μας παραδόσεις στο τραγούδι.
Η Λαϊκή Δημοκρατία της Ελλάδας, μετά το δημοψηφικό Grexit που αφρικανικά παπαγαλάκια τιτιβίζουν ήδη, αγνοώντας ότι και οι σεβαστοί Υπουργοί της Ζιμπάμπουε πηγαίνουν στην Κίνα με γραβάτα σε ένδειξη σεβασμού του οικοδεσπότη τους και επιθεωρούν τα πολεμικά του αγήματα με τιμή, δεν μπορεί παρά να έχει ως αποκλειστικό και προνομιούχο εισαγωγέα τους ορυζώνες της Κίνας που φθάνουν αναμφισβήτητα να μας ταΐζουν με πιλάφι περισσότερο και από  αυτό που υπόσχεται ο Μωάμεθ στους πιστούς για την επόμενη ζωή. Πιστοί που μετά την απλόχερη και κυρίως ανώνυμη υποδοχή από την Κυβέρνηση των κ.κ. Τσίπρα και Καμένου, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δηλαδή εν αντιθέσει με εμάς τους δοσίλογους, και το καλωσόρισμα του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο μας θα μπορούν να απολαμβάνουν τη θρησκεία τους, την παιδεία τους και αναμφισβήτητα την αυτονομία τους με τους δικούς φόρους και μέριμνα που αδιαμαρτύρητα θα καταβάλλουμε κάθε μήνα και έτος της Αριστεράς με ολίγη δεξιά και παντα σοσιαλιστικά.
Μετά και το Brexit και την αδελφοποίηση του ξανθού γένους με τους Τούρκους, κατά παράβαση των Αγίων, δεν μένει παρά να αρχίσουμε τα κινέζικα στα σχολεία και στα ωδεία μήπως και σας λαός μονοιάσουμε και προσανατολιστούμε. Χαράξουμε και καταγράψουμε επιτέλους μία εθνική στρατηγική, πέρα από την αντίστοιχη ενεργειακή, διπλωματική, εξαγωγική και οτιδήποτε άλλο εκτός από εθνική που τις θεμελιώνει, υποδεχόμενοι με δάκρυα χαράς τους Κινέζους τουρίστες και τα αγαθά τους κάτω στο λιμάνι όπως κάποτε κάναμε για τον 6ο Στόλο.
Αν μην τι άλλο έχουμε επιτέλους ένα όραμα σαν λαός και αυτό το οφείλουμε στον Αλέξη Τσίπρα και τη φίλη Όλγα που τον συνόδεψε στα πέρατα της γης για να υπογράψει με το ακριβό στιλό της την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Ελλάδας, δύο γενιές χαμένες μετά το Γράμμο και το Βίτσι, της πάνω και κάτω Ελλάδας, εις το όνομα της μία και αδιαιρέτου Λέσχης…
 

Thedayaftergr