Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΑΠΛΗ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΤΙΚΗ

Με μία και μόνο πολιτική κίνηση που αν υπήρχε Σχολή Πολιτικού Πολέμου θα όφειλε να διδάσκεται,  ο Αλέξης Τσίπρας διαπέρασε όλα τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας ως διαβολέας και τα έθεσε σε περιδίνηση, παραμένοντας ο ίδιος ως άλλος Ξέρξης ανενόχλητος και απερίσπαστος στο θρόνο του να παρατηρεί.  Μετά τα μεγαλύτερα εθνικά εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί εις το όνομα της θρησκείας και της πατρίδας παγκοσμίως, ήρθε τώρα και η Κυβέρνηση της Ελλάδας, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να διαπράξει άλλο ένα εις το όνομα της δημοκρατίας αυτή τη φορά.
Κανείς δεν αμφιβάλει ότι η απλή αναλογική, χωρίς το μπόνους εδρών στο πρώτο κόμμα ή στο συνασπισμό κομμάτων, που απολαμβάνει ανενόχλητη η σημερινή Κυβέρνηση και στο οποίο οφείλει την ύπαρξή της και χωρίς το αδικαιολόγητο και αυθαίρετο όριο εισόδου του 3%, υπηρετεί τη Λαϊκή Δημοκρατία. Πώς να ερμηνεύσει κανείς ότι η ΔΗΜΑΡ του κ.Θεοχαρόπουλου που έλαβε στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, της πρώτης φοράς Αριστερά, 29.820 ψήφους εκπροσωπείται σήμερα στη Βουλή ενώ ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν εκπροσωπείται με τους σχεδόν διπλάσιους 39.497 ψήφους στις ίδιες εκλογές, το ίδιο και η Τελεία με 109.500 ψήφους. Ομοίως όμως κανείς δεν αμφιβάλει σήμερα σε κανένα κόμμα ότι η βρισκόμενη σε κηδεμονία χρεοκοπημένη ελληνική δημοκρατία από ιδρύσεως, είτε ως βασιλευομένη είτε ως προεδρευομένη είτε ως παρακρατική είτε ως οτιδήποτε άλλο, με την υιοθέτηση της τωρινής πρότασης του κ.Τσίπρα θα οδηγηθεί σύντομα σε πλήρη σύγχυση και κατάλυση. Το παράδειγμα της Ισπανίας μάς οδηγεί εξάλλου. Παρόλα αυτά αναζητούνται απεγνωσμένα από τον κ.Τσίπρα οι 200 πιστοί του σύντροφοι που θα τον διατηρήσουν στην πολιτική ζωή έναντι οποιαδήποτε ανταλλάγματος.

Όσο αδύνατος και αδύναμος μετεκλογικά είναι ο σχηματισμός μίας ελληνικής Κυβέρνησης μεταξύ 3 ή και 4 κομμάτων που θα απαιτούνται με το νέο Νόμο, συνενώνοντας κόμματα από τη Χρυσή Αυγή μέχρι το ΚΚΕ για πρώτη φορά, άλλο τόσο θνησιγενής και εκβιαζόμενη θα είναι και η συγκυβέρνηση των κ.κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα, καταλύοντας στην ουσία την έννοια της αντιπολίτευσης και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Σε μία εσκεμμένα και διαχρονικά κατακερματισμένη ελληνική κοινωνία, πολιτικά, ιδεολογικά, κοινωνικά ακόμα και ηθικά, που επιμένει να κοιτάζει λανθασμένα και δυτικά και ανατολικά και στον κομμουνισμό και στο φασισμό και στην ευημερία και στη λαθραία ζωή, σε παγκοσμίως αντίθετες αξίες ζωής και διακυβέρνησης, είναι δεδομένο ότι ο κατακερματισμός της και στο έδαφος θα επέλθει νομοτελειακά μετά από μία ενδεχόμενη ακυβερνησία και τη σημερινή αναιμική της εθνική ομοψυχία. Ένα ακυβέρνητο "προτεκτοράτο" κατά τους Podemos θα αποτελέσει την τέλεια λεία για πολλούς κοντινούς και μακρινούς εχθρούς μας που ζουν ανάμεσά μας και μας καταδικάζουν.
Δεν τίθεται θέμα ότι η έμπνευση του κ.Τσίπρα είναι πολιτικά ιδιοτελής όπως ήταν και των προκατόχων του μεταπολιτευτικά που ανεύθυνα και προσπαθώντας να αποκρύψουν την αποτυχία τους επικαλούνταν αστείες δικαιολογίες πάντα εις στο όνομα της πατρίδας και ανοιγόκλειναν τη Βουλή, κατέλυαν τη χρονική περίοδο της τετραετούς διακυβέρνησης και τελευταίως ανέτρεπαν την εκλεγμένη Κυβέρνηση εκμεταλλευόμενοι τη συμβολική εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ό,τι προσέφερε σε ανάπτυξη και εθνικό όφελος η ανατροπή της Κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου αυτό θα προσφέρει και η καιροσκοπική ανατροπή του εκλογικού Νόμου.
Με μία μόνο λοιπόν πολιτική και νομοθετική κίνηση ο Αλέξης Τσίπρας διέσπασε όλα τα κόμματα από το ΚΚΕ μέχρι τη Νέα Δημοκρατία και κατέστησε τη Χρυσή Αυγή ρυθμιστή της διατήρησής του στο πολιτικό προσκήνιο μετά τις επερχόμενες εκλογές. Το ΚΚΕ φάσκει και αντιφάσκει στην προσπάθειά του να μην ταυτίσει την Αριστερά με τον Αλέξη Τσίπρα, η Δημοκρατική Συμπαράταξη αποσυντέθηκε στα εξ ων συνετέθη, η Νέα Δημοκρατία σηματοδοτήθηκε ανάμεσα στην Παλαιά του Κ.Καραμανλή και τη Νέα του Κ.Μητσοτάκη, το Ποτάμι διακλαδώνεται σε ρυάκια που θέλουν να κυλήσουν μοναχικά, η Ένωση Κεντρώων διά του Λεβέντη της ταυτίστηκε με το πολιτικό του ίνδαλμα αναφωνώντας ταυτόχρονα ότι δεν θα γίνει το τσογλάνι του και υλοποιώντας τον ορισμό του πολιτικού ψυχικού διπολισμού μετατρέποντας όλοι τη Χρυσή Αυγή ως τον κρυφό άσσο των κ.κ.Τσίπρα και Καμένου, που θα δώσει τη νίκη και επιβίωση ή τη διάλυση στο πολιτικό καθεστώς τους. Όλα αυτά με μία και μόνο πολιτική επέλαση, μακεδονικής πολιτικής φάλαγγας, με τη βοήθεια ασφαλώς και των καθεστωτικών μέσων προβολής, που στην πραγματικότητα διαχώρισε την πολιτική και τα κόμματα που εκπροσωπούν την κοινωνία στα δύο κομμάτια που στην ουσία απαρτίζουν την Ελλάδα. Το παρακράτος και το όμηρο κράτος που ως ανίσχυρο αιωνίως, μία αντιπροσωπευτική αποικία των ισχυρών,  αργοπεθαίνει. Το φτωχό Κράτος με τους πλούσιους Έλληνες που πλέον όμως αποτελούν μόνο μία ισχνή κρατική μειοψηφία που παρασιτεί εις βάρος του λαού.
Είναι αυτοσκοπός η ανακοίνωση των εκλογών μετά την υποθετική συγκέντρωση των απαιτουμένων 200 ψήφων από αυτή τη Βουλή και είναι το σημείο κλειδί που θα προσφέρει μία πολιτική σανίδα διαφυγής και σωτηρίας της Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμένου που την υποστηρίζει πλέον μόλις ένα 10% ψηφοφόρων ως ευεργετική και θα την καταστήσει παράγοντα ελέγχου της πολιτικής και στην επόμενη Κυβέρνηση, αν φυσικά υπάρξει. Το κλειδί που ανοίγει την Κερκόπορτα της χώρας για τη συνδιαλλαγή με τον κ.Μητσοτάκη σε περίπτωση εκλογικής του νίκης και την πολιτική διατήρηση του κ. Τσίπρα στις συνήθεις δραστηριότητες λαθρόβιων ευϋπόληπτων προσωπικοτήτων της κοινωνίας. Την εξασφάλιση της αδυναμίας καταδίωξης τους για τα οικονομικά και εθνικά εγκλήματΑ που έχουν διαπραχθεί μεταπολιτευτικά 

Σε αντίθετη περίπτωση όλοι οι πολιτικοί ενδεχόμενα εθνικά εγκληματικοί χειρισμοί του προηγούμενου 15μήνου, εξαπάτησης της κοινωνίας και εθνικής υποχώρησης απέναντι στους άτεγκτους δανειστές θα ζητηθούν να εξοφληθούν από ένα λαό που μαστίζεται από την ανεργία, τους φόρους και την απόγνωση σε σημείο που θα είναι πλέον απρόβλεπτος. Δεν θα είναι προβλέψιμη η πολιτική τύχη επίορκων που εκπροσωπούν κέντρα αποφάσεων εκτός Ελλάδας, που συνενώνονται για να κυριαρχήσουν στον 21ο αιώνα, τζογάροντας με τις κατάλληλες πληροφορίες εις βάρος των ψυχών των Ελλήνων. Το γνωστό σε όλους ελληνικό παρακράτος θεμέλιο του αντίστοιχου ευρωπαϊκού  που μας επιβάλλει τα Μνημόνια, στην πιο πλούσια χώρα της γης, θα τεθεί σε τεκτονική δόνηση με κίνδυνο κατεδάφισης. Έτσι εξηγείται και η πλήρης στήριξη των υπευθύνων ευρωπαϊκών ηγετών για τη μετατροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο στον Αλέξη Τσίπρα. Για τη σωτηρία τους και την εκπόρνευση της ρακένδυτης Ελλάδας.
Το κεντρικό ηθικό δίδαγμα αυτής της ψήφισης είναι...


ότι υπάρχουν στιγμές της ελληνικής ιστορίας που ο πολιτικός χορός του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της Ένωσης Κεντρών, της ΔΗΜΑΡ, και ακόμα και ενδόμυχα της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να εορταστεί όπως στις γιορτές του δικτάτορα Ιωαννίδη κρατώντας το μαντήλι της Χρυσής Αυγής και όλοι μαζί να χορέψουν τον πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό μας Ζάλογγο, οδηγώντας τη χώρα στην αυτοδιάλυση και κατόπιν ανασύνθεσή της σε μία σαφώς μικρότερη γεωγραφική έκταση. 
Μία κινέζικη Ελλάδα σε μία Μεσογειακή Ένωση Χουρμάδων, με τις αντίστοιχες αξίες και κατοίκους. Τους Εμίρηδες της Ελβετίας και τους κακομοίριδες της Καλλιθέας. Ό,τι είμαστε ήδη δηλαδή για όλους τους ανθέλληνες, ομογενείς, ιθαγενείς και τοκογλύφους των καθαρών και καταδιωκόμενων ελληνικών ψυχών.
Καλή ψήφο και στους 300, πλουσιοπάροχα αμειβόμενους ποικιλοτρόπως, ταγούς της ιστορίας μας σε μία μάχη χωρίς αύριο. Στη μάχη των 200 που θα μικρύνουν την Ελλάδα σύντομα... 
 

Thedayaftergr