Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Δερβενίου Αλέκος Παπασπυρόπουλος.




Στις 20 Ιουλίου έφυγε από κοντά μας ο Αλέκος Παπασπυρόπουλος που επί 16 συνεχή έτη υπηρέτησε ως πρόεδρος της Kοινότητας Δερβενίου. Ο εκλιπών υπήρξε ο μακροβιότερος πρόεδρος της Κοινότητας Δερβενίου την οποίαν υπηρέτησε από την 1-1-1979 έως και την 31-12-1994 με ζήλο, αφοσίωση, εργατικότητα, ανθρωπιά και αποδοτικότητα. 
Τον εκλιπόντα αποχαιρέτησε εκ μέρους του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δερβενίου κα Διαμάντω Δενδρινέλλη, η οποία μεταξύ των άλλων είπε: 
«Εργάστηκε με ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον τόπο του και επί των ημερών του κατασκευάστηκαν πολλά και σημαντικά έργα στην κοινότητά του. Αξίζει να αναφέρω την κατασκευή του υδραγωγείου μεταφοράς νερού από το Σοπωτό στο Δερβένι, (δημοπρατήθηκε το 1981 και ολοκληρώθηκε το 1983), την κατασκευή της μαρίνας στα Μαύρα Λιθάρια, την ανέγερση του κοινοτικού καταστήματος στο Δερβένι, την κατασκευή κόμβου της Νέας Εθνικής Οδού στο Δερβένι, την υδροδότηση του οικισμού Πεταλούς, την ίδρυση του Πανταζοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου κ.α.
           Από τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κον Ανδρικόπουλο Ηλία και το Δ.Σ. του Δήμου θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος.»