Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Μετά από 34 χρόνια εγκαινιάστηκε ο οδικός άξονας Λάυκα-Καστανιά




Εγκαινιάστηκε επιτέλους μετά από 34 χρόνια ο οδικός άξονας Λάυκα-Καστανιά σε μια σεμνή τελετή, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Άγγελου Παπαγγελόπουλου και των Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Κωνσταντίνου Λέγγα, Απόστολου Παπαφωτίου, Αθανάσιου Γκίκα και Γιώργου Πετρίτση.
Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο Αντιδήμαρχος Σικυωνιών κ. Καρακούσης, πρόεδροι των τοπικών Ενοτήτων καθώς και κάτοικοι της περιοχής.
Με την ιδιαίτερη προσπάθεια των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, ολοκληρώθηκε ένας σημαντικός οδικός άξονας, ο οποίος θα προσδώσει νέα ώθηση στην ανάπτυξη της περιοχής και θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για την ασφαλέστερη σύνδεση των ορεινών περιοχών μας.
Η επισκεψιμότητα και η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, με το νέο οδικό άξονα θα αυξηθεί σημαντικά, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στους συμπολίτες μας.
Η Κορινθία έχει επιτέλους αποκτήσει το δικό της βηματισμό και ολοκληρώνει τα τεχνικά έργα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της.


Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη