Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

stogiatro stogiatro stogiatro

logo newsletterlogo newsletter





metraei_megethos.jpgΣΕΞ: Το μέγεθος μετράει; 80% απάντησαν ναι μετράει για τη σχέση


Το μέγεθος του… ανδρισμού έχει «κλείσει σπίτια» γιατί, όπως φάνηκε από οκταετή έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών σε 3000 άνδρες και γυναίκες, παίζει καταλυτικό ρόλο, επηρεάζοντας την εικόνα, τη σεξουαλική πράξη,


Διαβάστε περισσότερα

Παιδί: 5 λάθη αγάπης που πρέπει να αποφύγετε


Κάποιες φορές γίνονται λάθη από τους γονείς στην ανατροφή του παιδιού εξαιτίας της αγάπης του για εκείνο. Δείτε παρακάτω τα κυριότερα για να μην τα επαναλάβετε στο μέλλον:

Διαβάστε περισσότερα

stogiatroSelfie.jpgΟι selfies προκαλούν ρυτίδες στο δέρμα


Νέα επιστημονικά δεδομένα έρχονται να προσθέσουν μια ακόμα καθημερινή μας συνήθεια -ή ανάγκη -στη λίστα των «υπόπτων» για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας: το μπλε φως από τους υπολογιστές και τα smartphones.

Διαβάστε περισσότερα

poso_kalo_kanei_h_mpyra.jpgΤα οφέλη της μπύρας στην υγεία


Οι απανταχού λάτρεις της μπύρας μπορούν να ενθουσιαστούν μετά τη μελέτη ερευνητών από το «Mediterranean Neurological Institute» στην Ιταλία, οι οποίοι κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η μέτρια κατανάλωση μπύρας καθημερινά έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία.

Διαβάστε περισσότερα

sto_skotadi_thlefono.jpgΗ χρήση smartphone στο σκοτάδι μπορεί να προκαλέσει προσωρινή τύφλωση!


Οι επιστήμονες τόνισαν ότι όταν κανείς ασχολείται με το κινητό του μέσα στο σκοτάδι, πρέπει να έχει και τα δύο μάτια του ανοιχτά

Διαβάστε περισσότερα

nodsimata_anapnois.jpgΕ.Π.Ε: Μεγάλο πρόβλημα τα αναπνευστικά νοσήματα για κοινωνία και οικονομία


Ένας στους 8 θανάτους στην Ευρώπη και 6 εκατομμύρια εισαγωγές στα νοσοκομεία οφείλεται σε αναπνευστικά νοσήματα, ενώ ΧΑΠ και άσθμα συνιστούν πραγματικές «πληγές» για κοινωνία και οικονομία. 

Διαβάστε περισσότερα