Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας συγχαίρει τον ΕΟΠΥΥ για το έργο του

logo newsletter


YPYGEIAssss.jpg 

 

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας συγχαίρει τον ΕΟΠΥΥ για το έργο του


Το Υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο υλοποίησης ενός συγκροτημένου σχεδίου στήριξης και αναβάθμισης του δημόσιου συστήματος παροχής υπηρεσιών υγείας, ενισχύει και επικροτεί την επιτυχή ενεργοποίηση αποτελεσματικών, πρωτοποριακών δράσεων, που παρέχουν οφέλη στο σύνολο των πολιτών της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα

7h_ype_krhths.jpg Νέα υποδιοικήτρια στην 7ης ΥΠΕ,


Αναρτήθηκε το ΦΕΚ διορισμού της νέας υποδιοικήτριας της 7ης ΥΠΕ, Ελένης Γιακουμάκη. Η κ. Γιακουμάκη είναι πτυχιούχος του τμήματος Νοσηλευτικής με ειδικότητα στη Ψυχιατρική Νοσηλευτική, Διευθύντρια του δημοσίου ΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτών Γενικής Νοσηλείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Διαβάστε περισσότερα

gyalia_hliou.jpgΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΙΣΑΓOΜΕΝΩΝ ΓΥΑΛΙΩΝ ΗΛΙΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ


«Το 80% των πωλήσεων γυαλιών ηλίου γίνεται από οπουδήποτε αλλού μπορεί να φανταστεί κάποιος , εκτός από τα καταστήματα οπτικών».

Διαβάστε περισσότερα

hepatitida.jpegΑ. Ξανθός: Ηπατίτιδα C - Προτεραιότητα η πρόσβαση των ασθενών στα νέα φάρμακα


Στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση, την πολιτική συνεννόηση και την αποτελεσματική πολιτική υγείας, θα συζητηθεί το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Ηπατίτιδα C, όπως επεσήμανε ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός μιλώντας την Τετάρτη στην ημερίδα «Ηπατίτιδα C και Χρήση Ναρκωτικών στην Ελλάδα».

Διαβάστε περισσότερα

kiparisia.jpgΣάρκα και οστά παίρνει η αναβάθμιση στο Νοσοκομείου Κυπαρισσίας


Παραδόθηκε  το πρώτο, μεγαλύτερο και δυσκολότερο τεχνικά τμήμα, του σημαντικού έργου της αναδιαρρύθμισης του ισογείου στο Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Διαβάστε περισσότερα

thaimassagenposidonia.jpgThai massage: Η yoga του… τεμπέλη


Το Thai massage ή nuad thai είναι μία πανάρχαιη θεραπευτική τέχνη της Άπω Ανατολής. Σε αντίθεση με το κλασσικό σουηδικό μασάζ δεν πραγματοποιείται σε κρεβάτι αλλά στο έδαφος, δεν χρησιμοποιείται λάδι και ο δέκτης πρέπει πάντα να φοράει ελαφρύ και άνετο ρουχισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Φούρνοι Ικαρίας στο «Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών


Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά τους Φούρνους Ικαρίας στο «Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας» που εφαρμόζει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια σε δυσπρόσιτες και παραμεθόριες περιοχές, με σκοπό να στηρίξει τους κατοίκους του νησιού στο δύσκολο καθημερινό τους αγώνα να κρατήσουν ζωντανό τον ακριτικό τους Δήμο.

Διαβάστε περισσότερα

RAMPA_ANAPIRON.jpgΠρόταση για ράμπα ΑΜΕΑ στο Δρέπανο


Την τοποθέτηση μια εκ των δύο ραμπών για τα Α.με.Α, που θα χρηματοδοτηθούν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στην παραλία Δρέπανο της Ηγουμενίτσας, προτείνει με ομόφωνη απόφασή του ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Θεσπρωτίας “Η Στοργή”.

Διαβάστε περισσότερα

hlioprostasia.jpgΜε κουκλοθέατρο και παιχνίδι τα παιδιά μαθαίνουν για την Ηλιοπροστασία


Το Σάββατο 11 Ιουνίου στο Πολεμικό Μουσείο τα παιδιά ηλικίας από 5 χρόνων και πάνω θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για την Ηλιοπροστασία μέσα από το κουκλοθέατρο. Η παράσταση «Κανόνες Ηλιοπροστασίας» θα παίζεται το πρωί 11.00 π.μ. -14.00 μ.μ. και το απόγευμα 18.00 μ.μ. - 20.00 μ.μ.

Διαβάστε περισσότερα

bersimis.jpgΠρόεδρος ΕΟΠΥΥ: Προειδοποιήσεις στους γιατρούς που θα κάνουν επίσχεση


Με νέες προειδοποιήσεις επανέρχεται ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Σωτήρης Μπερσίμης προς τους συμβεβλημένους γιατρούς του Οργανισμού  καθώς τους στέλνει εκ νέου μήνυμα ότι όσοι κάνουν επίσχεση ενδέχεται να χάσουν τις συβάσεις τους με τον ΕΟΠΥΥ.

Διαβάστε περισσότερα

LEFKA_DONTIOA.jpgΟδοντόκρεμα λεύκανσης για ευαίσθητα δόντια



Τουλάχιστον 1 στους 5 ανθρώπους είναι πιθανόν να μην είναι ικανοποιημένος με το χρώμα των δοντιών του.

Διαβάστε περισσότερα