Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Ο Μίλικ λύτρωσε τους Πολωνούς ποθ επικράτησαν με 1 - 0 της Β. Ιρλανδίας !

Euro 2016: Ο Μίλικ λύτρωσε τους Πολωνούς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε η Πολωνία, η οποία επικράτησε με 1-0 της Β. Ιρλανδίας, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης, και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη σε τελική φάση Euro.
Η Β. Ιρλανδία μπήκε στο γήπεδο με στόχο να μην δεχτεί γκολ στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της σε Euro. Το πλάνο της ομάδας Μάικλ Ο'Νιλ απέδωσε καρπούς στο πρώτο ημίχρονο, καθώς οι Πολωνοί δεν βρήκαν πολλούς ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία τους.
Η Πολωνία "λύγισε"την βορειοϊρλανδική άμυνα στο 51', όταν ο Μπλαστσικόβσκι μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το γύρισμα στον Μίλικ και ο επιθετικός του Άγιαξ άνοιξε το σκορ με ωραίο αριστερό πλασέ.
Η Β. Ιρλανδία προσπάθησε να γίνει απειλητική μετά το γκολ που δέχθηκε, αλλά δεν τα κατάφερε.
ΠΟΛΩΝΙΑ: Στσέσνι, Πίστσεκ, Γκλικ, Πάζνταν, Γεντζέιτσικ, Ματσίνσκι (78' Γιοντλόβιετς), Κριχόβιακ, Μπλαστσικόβσκι (89' Γκροσίτσκι), Καπούστκα (88' Πέσκο), Μίλικ, Λεβαντόβσκι.
Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ: ΜακΓκόβερν, ΜακΛόχλιν, Κάθκαρτ, Τζόνι Έβανς, ΜακΌλεϊ, Νόργουντ, Μπερντ (76' Γουόρντ), Στίβεν Ντέιβις, ΜακΝερ (46' Ντάλας), Σέιν Φέργκιουσον (66' Ουάσινγκτον), Λάφερτι.