Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Σε μια χώρα όπου η Κυβέρνηση νομοθετεί, όπως ομολογεί, αντισυνταγματικά και 9 στους 10 ψηφοφόροι είναι δυσαρεστημένοι από την Κυβέρνησή τους χωρίς να συγκινείται διόλου, τότε όλα είναι πιθανά. 

Με τον πιο ωμό τρόπο Τσίπρας και Καμένος σέρνουν την Ελλάδα στην ύφεση και τη φτώχεια, διατηρώντας ταυτόχρονα τους ίδιους και τους οπαδούς τους πλούσιους και ατάραχους. Αποδεικνύουν έτσι ότι αντιπροσωπεύουν πλέον τον έναν (1) στους δέκα (10) Έλληνες, δηλαδή το καθεστώς λεηλασίας της Ελλάδας, που μάταια χαροπαλεύει να μείνει ζωντανό στην νέα εποχή της ανθρωπότητας σφιαχταγκαλιασμένη με τη νομή της εξουσίας.

Εκατομμυριούχοι υπουργοί, πλουσιοπάροχοι μισθοσυντήρητοι βουλευτές, offshorάκηδες κρατικοί λειτουργοί και καθεστωτικοί επιχειρηματίες διατυμπανίζουν απροκάλυπτα την αποφασιστικότητά τους να συνεχίζουν να λυμαίνονται την εξουσία, αντιπροσωπεύοντας έναν λαό που καθημερινά οδηγείται όλο και πιο κοντά στην πενία και την ξενιτιά.

Αντικειμενικός σκοπός τους η εξαθλίωση της Ελλάδας, το ξερίζωμα κάθε ελπίδας ανάτασης, η αποδοχή απ’ όλους της καθεστηκυίας τάξης της λαμογιάς για πάντα. Γελάει και το παρδαλό κατσίκι των ΣΑΝΕΛ με τον ανένδοτο αγώνα της Κυβέρνησης απέναντι στη διαπλοκή και τη διαφθορά της κοινωνίας. Ενάμισι χρόνο στην εξουσία και όλα αποκαλύπτονται και τίποτα δεν φανερώνεται. Ένα αλισβερίσι εκβιασμών για την παραμονή στην εξουσία. Μία κοινωνία χωρίς καν δικαιοσύνη που κρύβεται πίσω από την αποχή των δικηγόρων επισημοποιώντας τον ορισμό της Ελλάδας σε ζούγκλα με όλα τα ερπετά. Αυτή η ριμάδα λίστα Λαγκάρντ θυμίζει πια το φάκελο της Κύπρου που όλοι τον ανοίγουν δεκαετίες τώρα και κανείς δεν τον έχει διαβάσει. Αριστερό νταβατζιλίκι στους λαμογιστές της Δεξιάς και τούμπαλιν.

Το δικαίωμα στην offshore είναι το ιδεολογικό στίγμα της Αριστεράς. Είναι η μέριμνα για έναν λαό που στο Κρανίδι έγραψε την ιστορία του, το τέλος του. Είναι η ταφόπλακα της Ελλάδας που θα γράφει «Έπεσεν υπέρ της μίζας». Ασφαλώς ο αυτόχειρας δεν είναι αριστερόχειρας. Είναι και Ανεξάρτητος, είναι και λεβέντης, είναι και φιλελεύθερος. Ποιος δεν γλέντησε σε αυτό τον τόπο εις βάρος των παιδιών του, αφελώς πιστεύοντας ότι του τα εξασφάλισε όλα με τις μίζες του στην Ελβετία. 

Ο κ.Τσίπρας αναμφίβολα συμβολίζει τον τελευταίο μία ολόκληρης γερασμένης παρακμιακής γενιάς που τον ανέθρεψε μάταια για να εξασφαλίσει τη διαιώνισή της στο άπειρο. Την υποδούλωση των Ελλήνων στους ξένους δανειστές και τις ορέξεις τους. Τα όνειρα και οι εφιάλτες είναι στη ζωή, το μέλλον όμως της Ελλάδας δεν τους ανήκει. Το τέλος πλησιάζει γι' αυτό και ίσως μεριμνούν για μία έξοδο κινδύνου, για έναν φορολογικό παράδεισο, για τη διαφυγή τους, για τα πολιτικά γεράματά τους. Σύγχρονοι Αλκιβιάδηδες στις αυλές της Περσίας.

Ο σύντροφος Στάλιν δεν εμπνέει πια παρά μόνο τους λειτουργούς του που τον ενθρόνισαν σε μία τελευταία προσπάθεια εξοβελισμού των Ελλήνων από την Ελλάδα. Η γη τούτη μας ανήκει καθώς έχουμε όλοι ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή και μόλις αποφασίσουμε να την καλλιεργήσουμε στα χωράφια και στο πνεύμα δεν θα χρειάζονται οι offshorάκηδες της Αριστεράς. Το ρολόι θα έχει δείξει ώρα Ελλάδας.

Όλη η Ελλάδα είθε να' ναι τότε ο φορολογικός παράδεισός μας, που θα φιλοξενεί με χαρά όλη την οικουμένη όπως της αρμόζει. 

Ως ένας θερινός επισκέπτης…
 
 
 
 

Thedayaftergr