Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Δημόσιο: Ποιοι φορείς ζητούν υπαλλήλους για μετάταξη (αναλυτικά)

To ΥΠΕΣΔΑ εξέδωσε νέες προσκλήσεις μετάταξης υπαλλήλων.
Συγκεκριμένα:

Mετάταξη υπαλλήλων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
ΠΑ.ΜΑΚ.
Απόσπαση υπαλλήλων Δημοτικής Αστυνομίας στη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Παγγαίου
Δ. ΠΑΓΓΑΙΟΥ
Mετάταξη υπαλλήλων στο Δήμο Θέρμης Νομού Θεσσαλονίκης
ΠΡΟΣΚ. ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ
Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών: Πρόσληψη 50 ατόμων (Μετατάξεις)
Το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών των οργανικών μονάδων του, ανακοινώνει την πρόσληψη με μετάταξη συνολικά πενήντα (50) ατόμων υπαλλήλων από Υπουργεία, Ν.Π.Δ.Δ., Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, Ανεξάρτητες Διοικητικές Αρχές ή άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες και από κρατικά Ν.Π.Ι.Δ. και Δ.Ε.Κ.Ο. μη εισηγμένα στο Χρηματιστήριο την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου κατέχει το Δημόσιο και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
2ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού (Πτυχίο Νομικής)
1ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού (Κατεύθυνση Οικονομική)
1ΠΕ Διοικητικού-Λογιστικού (Κατεύθυνση Λογιστική)
3ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού
1ΠΕ Μεταφραστές (Αγγλικής)
4ΠΕ Πληροφορικοί
2ΠΕ Βιβλιοθηκονόμοι
2ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού
2ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού (Πτυχίο Λογιστή ή Logistics)
2ΤΕ Βιβλιοθηκονόμοι
3ΤΕ Πληροφορικοί
1ΤΕ Νοσηλευτής-τρια.
1ΔΕ Χειριστής Η/Υ
20ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού
5ΥΕ Επιμελητές – Γενικών Καθηκόντων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι μόνιμοι υπάλληλοι και οι ΙΔΑΧ των παραπάνω Υπηρεσιών, που υπάγονται στον Υ.Κ. (Ν.3528/2007) και εφόσον έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον πενταετή υπηρεσία από το διορισμό τους ή από προηγούμενη μετάταξη.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας, με τα απαραίτητα κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε από εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικώς επί αποδείξει, στην ταχ. Διεύθυνση: με την ένδειξη: «Αίτηση συμμετοχής στην υπ’αριθμ. πρωτ. 1106/21-04-2016 Ανακοίνωση του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών», στην ταχ. διεύθυνση: Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Ισόγειο Κτιρίου Διοίκησης, Κεντρικό Πρωτόκολλο, Λ. Συγγρού 136, Τ.Κ. 176 71, Αθήνα.
Πληροφορίες στο τηλ.: 210 9201345, 210 9201346, 210 9201352 (κ. κ. Παπακωνσταντινοπούλου και Μπάκου) στο Τμήμα Διοικητικού Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοικητικού του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 09-05-2016 έως και 10-06-2016.

«ΑΡΧΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» (Α.ΔΙ.Π.): Πρόσληψη 5 ατόμων (Αποσπάσεις)
Η Αρχή επιδιώκει τη στελέχωσή της με αποσπάσεις πέντε (5) υπαλλήλων κλάδων ΠΕ Διοικητικού, ή ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, ή ΠΕ Διοικητικού – Λογιστικού ή ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού, οι οποίοι ήδη υπηρετούν στο δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται στους υπηρετούντες σήμερα, με σχέση εργασίας μόνιμου προσωπικού ή προσωπικού με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου στις Δημόσιες Υπηρεσίες και στα Ν.Π.Δ.Δ. της Γενικής Κυβέρνησης, οι οποίοι επιθυμούν να εργασθούν στην Αρχή.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν μόνο τα στοιχεία που αναφέρονται παρακάτω:
1. Αίτηση ανταπόκρισης στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, κατά το επισυναπτόμενο υπόδειγμα.
2. Βιογραφικό σημείωμα, κατά προτίμηση σε μορφή EUROPASS (http://europass.eoppep.gr).
3. Πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών.

Η υποβολή των παραπάνω θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, στην
ηλεκτρονική διεύθυνση adipapospaseis@hqa.gr . με την αποστολή, ως συνημμένων, διακριτών αρχείων για τα παραπάνω υπό Γ, 1 και 2, έγγραφα. Το ηλεκτρονικό μήνυμα στο πεδίο «Θέμα» θα πρέπει να φέρει την ένδειξη «Αίτηση συμμετοχής στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση στην Α.ΔΙ.Π.».

Η υποβολή των δικαιολογητικών πρέπει να έχει ολοκληρωθεί την Παρασκευή 20 Μάϊου 2016 (ώρα 17:00).
Δικαιολογητικά που επιβεβαιώνουν το περιεχόμενο της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και του βιογραφικού σημειώματος δεν χρειάζεται να υποβληθούν στη φάση αυτή.