Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟ-VIDEO


Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Ρομά. ολοκληρώθηκαν πριν λίγη ώρα , βράδυ Παρασκευής, τα  εγκαίνια του "Κέντρου ημέρας της Κιβωτού των Παιδιών", στην περιοχή Μπαθαρίστρα  Κορίνθου, παρουσία της Πρέσβεως της Σουηδίας Charlotte Wrangberg, η οποία παρέστη και έκοψε την κορδέλα του Κέντρου...

 
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Παιδείας κ.Χρ. Πελεγρίνης και οι βουλευτές Κορινθίας κ.κ. Γιώργος Ψυχογιός , Μαρία Θελερίτη και Γ. Τσόγκας. Παρόντες επίσης ήταν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Απόστολος Παπαφωτίου, οι Δήμαρχοι Κορινθίων και Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ.κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και Γεώργιος Γκιώνης, ο κ. Πέρρας, η εκπρόσωπος των Ενομένων Δημωτών κα. Μάγδα Γκιώνη, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας κ. Χρ.Τσιχριτζής και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Χαιρετισμούς απήυθυναν ο κ. Πελεγρίνης, η κ. Charlotte Wrangberg, όσο και η Πρόεδρος του Σουηδικού Ιδρύματος "Children's ark" Maria Kratz Larsen και η Πρόεδρος της Κιβωτού των Παιδιών κ. Sofia Kratz.
 
To Σουηδικό Ίδρυμα "Children's ark"βοηθάει παιδιά που στερούνται αναγκαίων αγαθών σε όλο τον κόσμο. Εδώ και 10 χρόνια το ίδρυμα ασχολείται ενεργά με τους καταυλισμούς Ρομά στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, παρέχοντά τους ιατρική φροντίδα, καθώς και υποστηρικτική εκπαίδευση παιδιών και ενηλίκων.
VIDEO


Τάσος Μητσόπουλος
GREEKRADIO WEB CHANNEL
ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΪΖΟΝΤΕΣ