Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΤΣΙΠΡΑ

Όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες καλεί ο Αλέξης Τσίπρας και ο Καμένος Στρατηγός για να χορέψουν το χορό της φωτιάς καλώντας την τέλεια καταιγίδα.
Οικονομική ασφυξία, εθνικός εκστασιασμός και προσφυγική έπαρση αποτελούν τα τύμπανα του Πολέμου του Αλέξη Τσίπρα για το χορό που σέρνει ο Καμένος στρατηγός και ακολουθεί υπνωτισμένος ο ελληνικός λαός για τη διάλυση της κοινωνίας του.
Ποιος δεν θα χορέψει αυτό το χορό του θανάτου, άραγε; Το χορό πομπή ενός άθεου και ενός δογματικού προς τον κοινό τους μέντορα που μετράει ανυπόμονα τις μέρες για την υποταγή της Ελλάδας μία προς μία.
Όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες του σκηνικού της ελληνικής Πομπηίας στήνονται πυρετωδώς κατά τις τελευταίες μέρες με τον απλό λαό συνάμα θεατή και πρωταγωνιστή του θανάτου του. 40 χρόνια πήρε στον πόντιο βασανιστή της ΕΑΤ ΕΣΑ για να καβαλήσει την Ελλάδα με ένα άθεο αριστερό και ένα τυφλό δεξιό πιόνι του. Η απόλυτη ανωμαλία για την πιο εκκωφαντική έκρηξη της νεώτερης ιστορίας μας. Την απόλυτη εκδίκηση των προσφύγων με νέους πρόσφυγες εναντίον της Ελλάδας για τη δημιουργία προσφύγων. 
Προϋπόθεση για το απόλυτο εθνικό έγκλημα ο εθνικός αποκλεισμός της χώρας από τη Δύση και το χειροκρότημα των Ελλήνων. Το συνειδητό τράβηγμα της σκανδάλης για την εθνική αυτοκτονία. Ακόμα λίγο και είναι ικανοί να ζητήσουν από τον ελληνικό λαό να σκουπίσει και τα αίματα από το πτώμα  του. Σε τέτοιο βαθμό είναι η εθνική νάρκωση με την κατάληψη των θέσεων εξουσίας και ελέγχου από ερμαφρόδιτους άνδρες και εξαρτησιογόνα ντυμένα ανδρείκελα.
Είναι μεγάλος ο στρατός του νέου Δράμαλη, μα ποιος φοβάται το σκοτάδι; Εκεί που κρίνεται ο πόλεμος. Εκεί που χάνονται τα πτώματα ηρώων και ψάχνει ο ναύαρχος τη μέρα να βρει πού είναι.  Εκεί που ο στρατηγός άνεμος θα φυσήξει και πάλι και τα σύννεφα της τέλειας καταιγίδας θα χαθούν αφήνοντας καμένους στρατηγούς και γυμνά πτώματα προδοσίας.
Χρεοκοπία δεν θα γίνει όσο και μύχιος αυτοσκοπός όλων και αν είναι. Τα χρέη όλα θα πληρωθούν και αγέννητοι θα σας δικάσουν στην αιωνιότητα. Το όνομά σας θα χαθεί μίασμα στον ελληνισμό. 50.000 μαχητές του κακού μέσα στης Ελλάδας τη ζωή τσάμπα κουβάλησε ο ρασοφόρος δήμιος της. Αεροδρόμια και λιμάνια, οδοί και βενζινάδικα δεν θα καταληφθούν.
Δημοψήφισμα για δραχμή θέλει ο σκοτεινός εγκέφαλος διάλυσης της χώρας. Αυτό θα λάβει όπως τόσοι άλλοι πήραν χιλιάδες χρόνια ελληνισμού σε ένα όστρακο πάνω γραμμένο. Τελειώνει το μαύρο λάδι των λαθρεμπόρων στο καντήλι των παρασίτων της Ελλάδας. Μπλε και άσπρο είναι τα χρώματα της Ελλάδας και μαύρο θα 'ναι το σκοτάδι των ραδιούργων της παύσης Ηλεκτρονικής συμφωνίας των Ελλήνων.
Χόρεψε Αλέξη, χόρεψε Πάνο, χόρεψε και εσύ ολόκληρη Ελλάδα τον τελευταίο χορό. Τελειώνει ο χορός και η Ελλάδα μεγαλώνει και την Ευρώπη σώνει. Ο Μινώταυρος θα χάσει και πάλι το κεφάλι από τον νέο Θησέα στις Φλέβες του Σαρωνικού. Σκύψτε και εσείς προδότες να λάβετε την ηδονή σας του βασανιστή σας για τελευταία φορά. Η καλή θέα ήδη φάνηκε και εμφύλιος, χούντα και δραχμή όνειρα θερινής νυκτός θα μείνουν στις μιαρές ψυχές της οθωμανικής συνεργασίας και των ανίερων μηριαίων οστών.
Συσσίτια θα λάβουν μόνο οι τωρινοί κατέχοντες και οι τελευταίοι της μαύρης 40χρονης μεταπολιτευτικής χούντας, οι άδικα διωγμένοι, πρώτοι θα γίνουν για πάντα μέσα από τις ψυχές των απογόνων τους.
Η Αμφίπολη θα ξεθαφτεί ο κόσμος να χαλάσει. Οι μηχανές πήραν μπρος και είναι ζεστές, πυρακτωμένο ατσάλι. Έλα Αλέξη, έλα Πάνο, σύρτε το χορό στο Κωσταλέξι. 
Χάνεται ο παππάς, χάνεται η μεταφυσική χάνεται και το σκοτάδι. Κυριακή κοντή γιορτή.
Το ΠΑΣΟΚ κατάστρεψε τη χώρα, το ΠΑΣΟΚ και θα τη σώσει... 
 

Thedayaftergr