Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Κακόγουστο Πρωταπριλιάτικο αστείο χαρακτηρίζει το Υπουργείο Υγείας την κατάληψη από την ΠΟΕΔΗΝ

logo newsletter  


katalipsi upourgeio ygeias

Κακόγουστο Πρωταπριλιάτικο αστείο χαρακτηρίζει το Υπουργείο Υγείας την κατάληψη από την ΠΟΕΔΗΝ


Κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο χαρακτηρίζει το υπουργείο Υγείας την κατάληψη που πραγματοποίησαν μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) στην είσοδο του υπουργείου.
Διαβάστε περισσότερα


Salt-014Ο ρόλος του αλατιού στην ζωή μας


Μπορεί οι γιατροί να προειδοποιούν για την υπερβολική κατανάλωση αλατιού στην καθημερινή μας διατροφή, αλλά ο αποκλεισμός ενός τέτοιου θρεπτικού στοιχείου δεν αποτελεί λύση..
Διαβάστε περισσότερα


satisfied of
lifeΗ ικανοποίηση από την ζωή "κλειδί" για την μακροζωία


Η ικανοποίηση που νιώθουν οι άνθρωποι στη ζωή τους, κάνει «βουτιά» κατά τη μέση ηλικία, έως το 54ο έτος, αλλά αυξάνεται στη συνέχεια, σε πιο προχωρημένη ηλικία.
Διαβάστε περισσότερα


6 τρόποι για να καθαρίζετε το πρόσωπό μας σωστά!


WASHING-FACEΤο πλύσιμο του προσώπου φαντάζει αρκετά απλή υπόθεση, αλλά πράγματι είναι; Προσέχετε το πρόσωπό σας και το καθαρίζετε αρκετά συχνά, αλλά δεν βλέπετε διαφορά; Ίσως δεν πλένετε σωστά το πρόσωπό σας, με κίνδυνο να κάνετε περισσότερο κακό παρά καλό, ή αντιμετωπίζετε πιο σοβαρό πρόβλημα όπως ξηρότητα, ερεθισμό κ.α
Διαβάστε περισσότερα


Βρείτε αν το παιδί σας θα γίνει παχύσαρκο


baby obeseΗ μέτρηση του Δείκτη Μάζας Σώματος στη βρεφική ηλικία μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει στην πρόβλεψη του αν ένα παιδί θα γίνει παχύσαρκο μέχρι την ηλικία των 4 ετών, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism.
Διαβάστε περισσότερα


Καμπάνια πρόληψης κατά του καπνίσματος για μαθητές

tsigaro
kapnisma
Με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών και την ενίσχυση της καμπάνιας πρόληψης του καπνίσματος, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, μαζί με τον Υφυπουργό Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Θ. Πελεγρίνη
Διαβάστε περισσότερα


Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο:Για ποια δωρεάν πρόσβαση στους ανασφάλιστους μιλάμε;


mitropolitiko koinwniko iatreio ellinikouΤο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού δημοσίευσε την επιστολή που εστάλη σε έναν ανασφάλιστο ασθενή από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», ύστερα από νοσηλεία του σε αυτό εξαιτίας μιας επέμβασης, και στην συνέχεια σχολίασε τα περί δωρεάν πρόσβαση στην υγεία για τους ανασφάλιστους.
Διαβάστε περισσότερα




 

ΖΩΑ | ΑμεΑ | ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ | ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ