Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ "ΓΚΙΟΥΛΕΝ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με διαδοχικά χτυπήματα και με συνοπτικές διαδικασίες που θα διδάσκονται στις διεθνείς Σχολές Πολέμου οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις υπό τον Υπουργό Πάνο Καμμένο μεταλλάσσονται και αποσυντίθεται. Χωρίς να πέσει μία σφαίρα ο Ελληνικός Στρατός δέχεται τα τελειωτικά του χτυπήματα χωρίς να αντιδρά αφού το δίκτυο του πνευματική ηγέτη της Ελλάδας και σύμφωνα με πληροφορίες προσωπικού μέντορα του νυν Υπουργού Άμυνας και του πόντιου διευθυντή του Γραφείου του πτέραρχου ε.α. Θεολόγη Συμεωνίδη, δρα ανενόχλητο. Διεξάγει τις κρίσεις, καταλαμβάνει επίσημα τις νευραλγικές θέσεις και αδρανοποιεί κάθε πιθανή αντίδραση του αμυντικού μηχανισμού της Ελλάδας.
Μετά από την εξασφάλιση αναιμικών Μονάδων, τον τεμαχισμό του αμυντικού προϋπολογισμού και την ισοπέδωση των ιεραρχικών δομών στο βωμό της απροσδιόριστης έννοιας του κουμμουνιστικού ένστολου στελέχους και του διαβρωτικού συνδικαλισμού, το ελληνικό δίκτυο «Γκιουλέν» απαγόρευσε στις Ένοπλες Δυνάμεις να υπερασπιστούν τα σύνορα μας, τις υπέταξε σε ΜΚΟ ως υπηρετικό προσωπικό και τώρα πλήγει ακόμα και τον πυρήνα των οικογενειών των Αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού.
Με έντεχνη διοχέτευση πληροφοριών σε έγκυρα μέσα ενημέρωσης για την προκατάληψη αποφάσεων, για τις οποίες δηλώνουν ανενημέρωτοι κύκλοι του ΓΕΣ, οι παιδικές κατασκηνώσεις των οικογενειών του Στρατού Ξηράς στον Άγιο Ανδρέα παραδίδονται σε Αφγανούς, Μαροκινούς και Σύριους Μουσουλμάνους. Οι Αξιωματικοί που αγόγγυστα δέχτηκαν την οικονομική τους εξαθλίωση, που μερικοί αδυνατούσαν να αγοράσουν μια τυρόπιτα για πρωϊνό, εργάζονταν και υπέμειναν πιστοί στον όρκο τους καλούνται τώρα να πάρουν και το χαμόγελο από τα παιδιά τους και να το παραδώσουν σε ΜΚΟ αγνώστων φορολογικών στοιχείων. Ανήποροι οικονομικά για οτιδήποτε άλλο, στερούνται και μια εβδομάδα αποχής από τη μίζερη πραγματικότητα εις το όνομα των "ανοιχτών" συνόρων. Πιο σατανικό χτύπημα για το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων δεν θα μπορούσαν να ραδιουργήσουν και αξίζουν συγχαρητήρια προδοσίας σε όλους τους εμπλεκομένους εκτελεστές και τους ιθύνοντες νους αυτής της δολιοφθοράς.
Απορία άξιον είναι πως οι φιλεύσπλαχνοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχης Αττικής, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ δεν προσφέρθηκαν να παραδώσουν τις παιδικές τους κατασκηνώσεις, τις πλατείες τους, τα γυμναστήρια τους και να κουνήσουν φύλλα συκής για την υποδοχή των λαθρομεταναστών που αποτελούν το κύριο πολιτικό μέλημα πια του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου για την οικονομική αναπτυξη αυτού του τόπου.
Στο ίδιο υβριδικό σχέδιο και η τοποθέτηση καταυλισμών μέσα και δίπλα από στρατόπεδα, με τους Τούρκους σύντομα τοποτηρητές, η αξίωση ακόμα και των στρατιωτικών εγκαταστάσεων στο συμβολικό Δήμο Παπάγου, σύμφωνα με την επιστολή του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Στρατηγού ε.α. κ.Τίγκα και την αναπάντητη ερώτηση του προς τον Υπουργό Άμυνας κ.Καμένο και όλες οι δυνατές συμβολικές προσπάθειες αυτοδιάλυσης του ελληνικού Στρατού σε όλη τη χώρα. Του τελευταίου οχυρού της ελληνικής κοινωνίας που όπως δείχνουν τα πράγματα αν συνεχιστεί το σχέδιο "Γκιουλέν" σύντομα θα κληθεί με όποιες υγιείες δυνάμεις του απομείνουν να υπερασπιστεί τα ιερά και όσια της φυλής μας.
Να βλέπει κανείς έναν Στρατό που ορκίστηκε να πολεμάει με σφαίρες και αίμα να λανσάρεται επικοινωνιακά στα τηλεοπτικά κανάλια του δικτύου "Γκιουλέν" με σκούφους μαγειρικής και γαλόνια περήφανο, αποτελεί ένα στρατηγικό σχέδιο που αξίζει συγχαρητηρίων τόσο στον εμπνευστή του όσο κυρίως και στους υλοποιητές του, πολιτικούς και στρατηγούς υπαλλήλους του δικτύου του «Έλληνα» «Γκιουλέν», που επιχαίρονται των προαγωγών τους αυτές τις μέρες.
Ας ευχηθούμε ότι θα βρεθεί έστω και ένας πατριώτης εκεί ψηλά σε αυτή τη χώρα και θα πει ένα Όχι και πάλι. Όπως το μεγάλο ΌΧΙ του ’40 που τόσο ενόχλησε τους αριστερούς της εποχής που προφανώς διά του αρμοδίου αναπληρωτή Υπουργού κ.Βίτσα και συντονιστη της μεταναστευτικής κατάκτησης της Ελλάδας παίρνουν τη ρεβάνς τους εκδικώντας τις οικογένειες των Αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού και τους απόμαχους αποστράτους...

Συγχαρητήρια και πάλι στον βασανιστή Έλληνα "Γκιουλέν", της γνωστής οικογενείας, για τη νίκη των Τούρκων επί του Ελληνικου Στρατού και την κατάληψη των κατασκηνώσεων του Στρατού Ξηράς στον Άγιο Ανδρέα. Πιο μέσα δεν γινόταν να φτάσουν οι Τούρκοι σε βάθος και σε ήθος...

Μέρος 2ο...  
 
thedayaftergr.blogspot.gr