Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Πρόταση Νόμου από την Χρυσή Αυγή που λύνει σε μία ημέρα το λαθρομεταναστευτικό και πατάσσει το δουλεμπόριο

Το εν λόγω σχέδιο μετατρέπει σε ιδιώνυμο αδίκημα την παράνομη διέλευση των ελληνικών συνόρων από πολίτες ξένων χωρών.
Η Χρυσή Αυγή εντός των ημερών καταθέτει ολοκληρωμένο Σχέδιο Νόμου στη βουλή για την άμεση λύση του λαθρομεταναστευτικού και την οριστική πάταξη του δουλεμπορίου.

Οι προδοτικές κυβερνήσεις του μνημονίου κατήργησαν το ισχύον νομικό πλαίσιο που προέβλεπε ποινές για όσους αλλοδαπούς εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα. Ο Νόμος που εισάγει η Χρυσή Αυγή προβλέπει την άμεση σύλληψη των λαθρομεταναστών την στιγμή που εισέρχονται παράνομα στην ελληνική επικράτεια και την επιβολή αυστηρών ποινών χωρίς αναστολή.


Με απλά λόγια, οι παραβάτες δεν θα μεταφέρονται σε hot-spot (όπου σιτίζονται και στεγάζονται δωρεάν, την ώρα που ο ελληνικός λαός πένεται), αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, δηλαδή σε φυλακές, όπου θα τους παρέχεται η δυνατότητα να παράγουν έργο υπέρ του Δημοσίου. Επίσης, επιβάλλεται ποινή ισόβιας κάθειρξης σε όσα μέλη δουλεμπορικών κυκλωμάτων συλλαμβάνονται από τις Ελληνικές Αρχές.

Ο εν λόγω Νόμος μπορεί να συζητηθεί και να ψηφιστεί εντός ολίγων ωρών από τη βουλή. Η άμεση εφαρμογή του θα λύσει σε μία μόνο ημέρα το λαθρομεταναστευτικό. Κανένας παράνομος αλλοδαπός δεν θα επιθυμεί να εισέλθει στην Ελλάδα, αν γνωρίζει πως θα αντιμετωπίσει ένα σοβαρό κράτος δικαίου και όχι την μπανανία του Τσίπρα και του Καμμένου.

Έτσι θα παταχθούν άμεσα τα δουλεμπορικά κυκλώματα που είναι υπεύθυνα για την απώλεια αμέτρητων ανθρωπίνων ζωών τους τελευταίους μήνες.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου