Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Ολυμπιακός: Έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παο

Ολυμπιακός: Έτοιμος για το ντέρμπι
Έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση που έγινε σήμερα στο Ρέντη και η οποία περιελάμβανε πολλή τακτική. Οι Μπουχαλάκης, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουΐ και Ζντιέλαρ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το πέρας του προπονητικού προγράμματος ο προπονητής μας, Μάρκο Σίλβα, ανακοίνωσε την αποστολή. Σ΄ αυτή συμπεριλήφθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Βούρος.

Στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει χαρακτηριστικά:

"H ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενόψει του αγώνα της Κυριακής 13.3.2016, μεταξύ της ομάδας μας και του Παναθηναϊκού, γνωστοποιεί στους φιλάθλους μας ότι υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες πως άτομα εκτός της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, προσέφεραν χρηματικά ποσά, σε άτομα που σχεδιάζουν να ενεργήσουν κακόβουλα εις βάρος της ομάδας μας, με ρίψεις αντικειμένων ή φωτοβολίδων ευθείας βολής, ώστε να προκαλέσουν συνθήκες διακοπής του αγώνα.
Προκειμένου να αποτραπούν τέτοιου είδους ενέργειες, απευθυνθήκαμε σε όλες τις αρμόδιες αρχές, αλλά και διακηρύξαμε την θέλησή μας να συνεργαστούμε μαζί τους για την εφαρμογή κάθε μέτρου, που θα διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Για να το επιτύχουμε, καλούμε τους φιλάθλους μας να περιφρουρήσουν, με την συμπεριφορά τους, την ομάδα μας, αποτρέποντας οποιονδήποτε θα επιχειρήσει να την βλάψει με τις πιο πάνω ενέργειες. Πρέπει όλοι να έχουν τα μάτια τους και στον διπλανό τους και να είναι σε εγρήγορση.

Όλοι μαζί σα γροθιά και κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά, την Κυριακή το απόγευμα, πρέπει να είμαστε ΑΣΠΙΔΑ για το γήπεδο μας και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας".