Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Η εξουσία του δοσίλογου Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα τελειώνει. Η κυριαρχία της Ελλάδας στο Αιγαίο, την Μακεδονία, τη Θράκη και τη ζωή μας είναι αμφίβολο αν θα διατηρηθεί. Ο στρατηγικός στόχος της Κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ, που είναι η διάλυση της χώρας, για αυτό και εκλέχτηκαν με πολλά ψέματα, παίρνει σάρκα και οστά χωρίς να πέσει μία σφαίρα. Τα σύνορα έκλεισαν, τα ύδατα παραδίδονται, η οικονομία διαλύθηκε και η κοινωνία παραδόθηκε στην εξουσία των Γερμανών, των σύμμαχων τους Τούρκων και των δοσίλογων Ελλήνων συνεργατών τους.
Η καθεστηκυία τάξη δείχνει να αρέσκεται στα τσιφλίκια της μικρής Ελλάδας και προπαγανδίζει για δραχμές, για την εκτός Σένγκεν Ελλάδα, για τη μειονότητα στη μουσουλμανική πάλαι ποτέ Ωραία Ελλάς. Έτοιμος για βέτο ο Αλέξης Τσίπρας τη Δευτέρα για την πλήρη αποκοπή της Ελλάδας από την Ευρώπη, έτοιμος για συγκυριαρχία στο Αιγαίο που κάποτε αρμένιζαν μόνο πολεμικά ελληνικά καράβια, έτοιμος για μία Ελλάδα απέραντο hot-spot. Μία χώρα, ένα χωράφι, no mans Land. Αυτό ήθελε, αυτό πέτυχε. Αυτό ήθελαν όσοι τον στήριξαν, πολίτες, επιχειρηματίες, τηλεοπτικές εκπομπές, εφημερίδες και πολιτικοί από όλα τα κόμματα, αυτό πέτυχαν.
Ανόητη η ευρωπαϊκή αντιπολίτευση σαγηνεύτηκε και ξέχασε τις εκλογές, την εκδίωξη του δοσίλογου τυράννου, τον ορισμό ενός Υπερυπουργού Μετανάστευσης, την ενεργοποίηση της άμυνας μας. Έδωσε σανίδα σωτηρίας στον Αλέξη Τσίπρα με την καθοδήγηση του Ανωτάτου άρχοντα της χώρας για να οδηγήσει την Ελλάδα στο θάνατό της. 7 Μαρτίου η καταδίκη της Ελλάδας κα 12η Μαΐου ο εορτασμός της μικρής Ελλάδας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η εσχάτη προδοσία.
Μία Ελλάδα πιο πλούσια από όλα τα Κράτη οδεύει στην πτώχευση γιατί έτσι αποφάσισαν οι Έλληνες που την κυβερνούν και τα πειθήνια καλά αμειβόμενα όργανά τους. Οι συνταξιούχοι των 40 ετών, οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, οι κροίσοι δημόσιοι υπάλληλοι, οι αξιωματικοί της υπόκλισης, οι πολιτικοί της προδοσίας.
Ναι, να χαθεί ο Αλέξης Τσίπρας, να μην χαθεί η Ελλάδα. Εάν χαθεί η Ελλάδα τότε δεν αξίζουμε τίποτα παραπάνω από τη σκλαβιά μας στους κοτζαμπάσηδες και τους αγύρτες του 21ου αιώνα. Όλοι υπήκοοι του Σουλτάνου μας… 
 

Thedayaftergr