Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Η ΔΕΘ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ

Με ζέση και χαμόγελα καλωσόρισε πρόσφατα τους ανύπαρκτους μέχρι χθες στην Ελλάδα Τούρκους του Αιγαίου, την Ένωση Εξαγωγέων Αιγαίου, ο πρόεδρος της ΔΕΘ κ.Τζήκας υπογράφοντας μνημόνιο συνεργασίας, με προξενήτρα το ελληνοτουρκικό επιμελητήριο Βορείου Ελλάδας. 

Καλύτερο υλοποιητή του δόγματος του "στρατηγικού βάθους" Νταβούτογλου, του Πρωθυπουργού της Τουρκίας, για την οικονομική εξάρτηση των νήσων και της Ελλάδας από την Τουρκία δεν θα μπορούσε να βρει η Τουρκία από το πρόσωπο του κ.Τάσου Τζήκα. Ίσως θα πρέπει και να τον τιμήσει στην τουρκική Σμύρνη ως τον πιο ένθερμο οπαδό της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής.
Τώρα πώς η Ένωση Εξαγωγέων Πελοποννήσου έχει Έλληνες, η Ένωση Εξαγωγέων Ιονίου Πελάγους έχει Έλληνες, η Ένωση Εξαγωγέων Κρήτης έχει Έλληνες και η Ένωση Εξαγωγέων Αιγαίου έχει Τούρκους είναι μία άλλη υπόθεση. Το χρήμα εξάλλου τα πάντα αγοράζει, στα νερά του Αιγαίου θα κολλήσουμε, που με την Κυβέρνηση Τσίπρα έχουν γίνει ο διάπλους του Ισλάμ.
Σαν τανάλια σφίγγουν πια οι Τούρκοι την Ελλάδα που δείχνει υπνωτισμένη και ανήμπορη να αντιδράσει. Δεν χρειάζεται μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα για να διαπιστωθεί η υποχρεωτική διασύνδεση των υπηρεσιών πληροφοριών της γείτονας Τουρκίας με κάθε δημόσιο λειτουργό της που στέλνεται με τα λεφτά του Κράτους της Τουρκίας στο εξωτερικό όπως επίσης και όλων των επιχειρηματικών δράσεων που έχουν υποχρέωση αναφοράς πριν και μετά κάθε αποστολής. Το βιβλίο "Η μυστική δράση των Τούρκων στην Ελλάδα - ΜΙΤ" του έγκριτου δημοσιογράφου Μ.Ηλιάδη Εκδόσεις Ινφογνώμων πιστοποιεί όλα τα παραπάνω με αδιαμφισβήτητα στοιχεία και καλά θα κάνουν κάποιοι να το διαβάσουν πριν βάζουν ελαφρά την καρδία και με χαμόγελα την υπογραφή τους. 


Με νόμο από το 1987 είναι υποχρεωτική η συνεργασία Τούρκων πολιτών με το Κράτος για παροχή πληροφοριών ενώ με το νέο απόρρητο διάταγμα από το 2010 της ΜΙΤ υπάρχει απευθείας επικοινωνία με 60 στρατηγικούς φορείς της οικονομίας και της ενέργειας για κοινή δράση σε θέματα τραπεζών, κεφαλαιαγοράς, μεταλλουργίας και εξωτερικού εμπορίου (Σελ.200,"Η μυστική δραση των Τούρκων στην Ελλάδα - ΜΙΤ").   
Εκτός βέβαια αν προστρέχουν κάποιοι να λάβουν οφίτσια από τον γείτονα που δεν κρατάει πια όπλα παρά μόνο τούρκικες λίρες, κανάλια και ξενοδοχεία. Έκπληξη βέβαια προκαλεί και πώς η Ελλάδα και οι αρμόδιοι της απολαμβάνουν τον ύπνο του δικαίου καμαρώνοντας τους Τούρκους του Αιγαίου να ταξιδεύουν στα πάλαι ποτέ ελληνικά νερά μας. Τέτοιος εθνικός αλληθωρισμός αποτελεί ένα τέλειο έγκλημα με την Ελλάδα θεσπέσιο θύμα… 
 
 

Thedayaftergr