Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Παίζαμε με μία ομάδα που είναι διεκδικητής του τίτλου και με τεράστιο μπάτζετ και εμείς τους κοιταξαμε στα μάτια και δώσαμε αυτό που έχουμε μάθει!!

Ο Γενικός αρχηγός του ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ,  Κώστας Κουσουλός, μετά τον σημερινό αγώνα της ομάδας στο Ζευγολατιό δήλωσε τα ακόλουθα:
"Για άλλη μια φορά αυτή η ομάδα με κάνει να νιώθω υπερήφανος!!Θέλω σε όλους προπονητή,παίκτες και τον υπέροχο κόσμο μας να τους ευχαριστήσω!!Παίζαμε με μία ομάδα που είναι διεκδικητής του τίτλου και με τεράστιο μπάτζετ και εμείς τους κοιταξαμε στα μάτια και δώσαμε αυτό που έχουμε μάθει!! Να παίζουμε με καρδιά και ψυχή!! Να αγαπάμε τον Αστέρα μας!!Και θέλω να πω στα παπαγαλακια που έλεγαν διάφορα είτε ότι πάμε για τουρισμό,είτε ότι ειμασταν σε εντεταλμένη υπηρεσία.Εμείς αυτό που κάνουμε κυριοι το νιώθουμε και το αγαπάμε!!Είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά όλοι μας και πέρα της μεγάλης ιστορίας μας εμείς θα δουλεύουμε, θα παθιαζομαστε, θα διασκεδαζουμε και θα είμαστε οικογένεια!! Γιατί το ποδόσφαιρο για εμάς είναι αρρώστια και διασκέδαση!! Και για τα παπαγαλακια εμείς δεν πάμε για καριέρα και για το όνομα μας!!Εμείς αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θα αντεξουμε στον χρόνο γιατί είμαστε όλοι ενωμένοι!! ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!!